ΑρχικήinetΗ Apple θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο ένα iPad Pro με τσιπ M2;

Η Apple θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο ένα iPad Pro με τσιπ M2;

Η Apple φέρεται να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα iPad Pro με το φημολογούμενο τσιπ M2 κάποια στιγμή μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με το newsletter Power On του tracker της Apple Mark Gurman. Ο Gurman αναμένει από την Apple να εκδώσει μια σημαντική ενημέρωση για την επερχόμενη γενιά iPad Pro, η οποία υποτίθεται ότι θα περιλαμβάνει υποστήριξη για φόρτιση MagSafe.

Δείτε επίσης: Η Porsche συζητά με την Apple για κοινά projects

iPad Pro

Όπως επισημαίνει ο Gurman, η τελευταία φορά που Apple έδωσε στο iPad Pro μια σημαντική ενημέρωση ήταν το 2018, όταν η Apple παρουσίασε ένα σχέδιο με πιο σκληρές γωνίες, μια οθόνη edge-to-edge και μια υποδοχή USB-C. Αυτή η ενημέρωση ήρθε περίπου ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του iPad Pro 10.5 το 2017.

Η Apple φέτος φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο για να επαναλάβει το ίδιο μοτίβο, καθώς κυκλοφόρησε την πιο πρόσφατη γενιά iPad Pro εξοπλισμένων με M1 τον Μάιο του 2021. Μια φημολογούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου 2022 σημαίνει ότι η Apple θα δαπανήσει πάνω από ένα χρόνο για να προετοιμάσει το νέο μοντέλο.

Δείτε επίσης: Η Apple κυκλοφόρησε τα iOS 15.4 και iPadOS 15.4 με πολλές βελτιώσεις

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης "Peek Performance" της Apple, η εταιρεία παρουσίασε το νεότερο iPad Air της, αλλά όχι ένα ενημερωμένο μοντέλο του iPad Pro. Πέρυσι, ο Gurman είχε προβλέψει ότι το iPad Pro θα κυκλοφορήσει με δυνατότητες ασύρματης φόρτισης και γυάλινη βάση. Μια αναφορά από το 9to5Mac επιβεβαιώνει αυτόν τον ισχυρισμό, αλλά οι πηγές του λένε ότι η Apple μπορεί να έχει εγκαταλείψει τον σχεδιασμό της γυάλινης πλάτης, επιλέγοντας ενδεχομένως μια πλάτη από αλουμίνιο με γυάλινο λογότυπο της Apple.

iPad Pro

Δείτε επίσης: Το MediaTek Dimensity 9000 είναι ο πραγματικός αντίπαλος του Apple A15

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν κυκλοφορούν πολλές πληροφορίες για το φημολογούμενο τσιπ M2, καθώς δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από την Apple. Ο Gurman πιστεύει ότι η CPU του τσιπ θα είναι ελαφρώς ταχύτερη από τον προκάτοχό του και θα διαθέτει την ίδια αρχιτεκτονική οκτώ πυρήνων. Αναμένει επίσης η Apple να προσθέσει το M2 τόσο στο νέο iPad Pro, όσο και στα νέα MacBook Pro 13 ιντσών, Mac Mini και iMac 24 ιντσών που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο έτος. Οι προβλέψεις για ένα τσιπ M2 που τροφοδοτεί το επανασχεδιασμένο MacBook Air είναι διχασμένες — ο Gurman λέει ότι θα περιλαμβάνει το φημολογούμενο τσιπ, ενώ ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo πιστεύει ότι θα έρθει με το M1.

Εκτός από το iPad Pro, η Apple πρόκειται να λανσάρει τη νέα σειρά iPhone 14, ένα νέο Apple Watch, πιθανότατα το νέο AirPods Pro, μεταξύ άλλων, στην ίδια φθινοπωρινή εκδήλωση.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS