ΑρχικήinetΟι νέες συσκευές της Apple που ενδέχεται να δούμε τον Οκτώβριο

Οι νέες συσκευές της Apple που ενδέχεται να δούμε τον Οκτώβριο

Μετά την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του iPhone 14 και του Apple Watch 8, η Apple πιθανότατα δεν έχει τελειώσει ακόμα με τις νέες συσκευές της για το 2022. Φήμες λένε ότι υπάρχουν αρκετά ακόμη νέα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν πριν το τέλος του έτους.

Δείτε επίσης: Τον Οκτώβρη δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί Apple Event

Apple

Αν και δεν είναι σαφές εάν η Apple θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση φέτος, η παρουσίαση των νέων προϊόντων θα μπορούσε να γίνει σε μία σειρά από δελτία τύπου και διαδικτυακές ανακοινώσεις.

Παρακάτω παρουσιάζονται τα πιθανά προϊόντα της Apple που θα εμφανιστούν αυτόν τον μήνα και τι γνωρίζουμε για αυτά μέχρι στιγμής.

Νέα iPad

Ένα νέο iPad 2022, πιστεύεται ότι θα καταργήσει επιτέλους τον ξεπερασμένο σχεδιασμό της σειράς, που εξακολουθεί να διαθέτει κουμπί αρχικής οθόνης και παχύτερα πλαίσια. Η υποστήριξη 5G μπορεί επίσης να προστεθεί για πρώτη φορά και θα μπορούσε επίσης να διαθέτει έναν ταχύτερο επεξεργαστή.

Αναμένουμε επίσης να δούμε νέα μοντέλα iPad Pro 2022. Το υπάρχον iPad Pro 12.9 (2021) και το iPad Pro 11 (2021) έκαναν το ντεμπούτο τους τον Απρίλιο του περασμένου έτους, επομένως υπάρχουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το iPad 10.2.

Νέο Apple TV 4K

Ενώ τα TV streaming boxes, δεν χρειάζονται απαραίτητα ανανέωση κάθε χρόνο, ακούγεται ότι η Αpple θα κυκλοφορήσει πράγματι ένα Apple TV 4K (2022) πολύ σύντομα.

Δείτε ακόμα: Το Apple Music έχει πλέον πάνω από 100 εκατομμύρια τραγούδια

Μπορεί φυσικά να μην ονομάζεται έτσι. Υπάρχουν ενδείξεις στο πιο πρόσφατο λογισμικό tvOS, ότι το νέο Apple TV θα μπορούσε να υποστηρίξει βίντεο 8K, οπότε η Apple θα πρέπει να αλλάξει την επωνυμία της συσκευής ώστε να ταιριάζει. Αν και δεν υπάρχει τεράστιος όγκος περιεχομένου 8K αυτή τη στιγμή, αυτή είναι σίγουρα η κατεύθυνση προς την οποία οδεύουμε.

νέες συσκευές

Νέα Mac και MacBook Pro

Η Apple έχει ήδη πει ότι ένας νέος Mac Pro 2022 βρίσκεται σε εξέλιξη, κατασκευασμένος με επεξεργαστή της Apple και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι το τρέχον Mac Pro κυκλοφορεί από το 2019.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να κυκλοφορήσει ένα νέο Mac mini 2022. Το υπάρχον Mac mini 2020 ήταν μια από τις συσκευές που εγκαινίασαν την εποχή M1 και μια αναβαθμισμένη έκδοση που βασίζεται στο τσιπ M2 μπορεί να κυκλοφορήσει σύντομα. Από ό,τι έχουμε ακούσει, το Mac mini 2022 θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το τρέχον μοντέλο.

Νέο HomePod

Το HomePod διακόπηκε επίσημα τον Μάρτιο του 2021, αλλά η αγορά των έξυπνων ηχείων συνεχίζει να δραστηριοποιείται γρήγορα και υπήρξαν φήμες ότι έρχεται ένα Apple HomePod 2.

Δείτε επίσης: Tim Cook: Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχεις για να εργαστείς στην Apple;

Το αρχικό Apple HomePod ήταν ένα από τα καλύτερα ασύρματα ηχεία, επομένως η απόφαση της Apple να επικεντρωθεί στο μικρότερο (και φθηνότερο) Apple HomePod mini ήταν έκπληξη. Η πρόταση ότι μια νέα έκδοση θα μπορούσε να είναι καθ’ οδόν είναι ευπρόσδεκτη, και είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι με τις φήμες που αναφέρουν ότι θα έρθει με οθόνη, όπως έκαναν η Amazon και η Google με το δικό τους έξυπνο ηχείο.

Είναι πιθανό ότι δεν θα δούμε όλες αυτές τις συσκευές να εμφανίζονται την ίδια μέρα, ειδικά αν η Apple δεν σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια ειδική εκδήλωση, αλλά όλα αυτά τα προϊόντα είναι πλέον πολύ πιθανό να εμφανιστούν τον Οκτώβριο του 2022.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS