ΑρχικήinetΤο Apple Music έχει πλέον πάνω από 100 εκατομμύρια τραγούδια

Το Apple Music έχει πλέον πάνω από 100 εκατομμύρια τραγούδια

Το Apple Music έχει πλέον πάνω από 100 εκατομμύρια τραγούδια – έναν αριθμό ορόσημο. Πρόκειται για μια σημαντική επέκταση από τα 30 εκατομμύρια κατά την κυκλοφορία τον Ιούνιο του 2015 και υποδηλώνει ότι πιθανότατα θα βρείτε τα νέα τραγούδια που θέλετε. Η εταιρεία λέει επίσης ότι κάθε μέρα προσθέτει στην υπηρεσία περίπου 20.000 νέα κομμάτια.

Δείτε επίσης: Οι νέοι student συνδρομητές Apple Music θα λάβουν δωρεάν Beats Flex

Apple Music

Δείτε επίσης: Apple Music για φοιτητές: Σε αρκετές χώρες αυξάνεται η τιμή συνδρομής

Το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων μπορεί να δώσει στο Apple Music ένα πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του. Ο κύριος ανταγωνιστής της υπηρεσίας, το Spotify ισχυρίζεται ότι έχει «πάνω από 80 εκατομμύρια κομμάτια». Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για μια μεγάλη διαφορά.

Δείτε επίσης: Πώς να μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής στο Apple Music

Το ερώτημα, φυσικά, είναι εάν αυτό το πλεονέκτημα αρκεί ή όχι για να αλλάξει κάποιος υπηρεσία. Δεν είναι σαφές πόσα τραγούδια είναι exclusives, όπως πρωτότυπες μίξεις DJ και live sessions. Η Apple θα πρέπει να αναλύσει περισσότερο αυτά τα δεδομένα. Αυτές οι μοναδικές προσφορές μπορεί να αποδειχθούν δελεαστικές για να κάνετε μια τέτοια αλλαγή. Αν μη τι άλλο, ο αριθμός των 100 εκατομμυρίων τραγουδιών δίνει στην Apple το δικαίωμα να καυχηθεί ότι έχει την μεγαλύτερη βιβλιοθήκη τραγουδιών στον κόσμο.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS