ΑρχικήUpdatesΤο Apple Music θα διευκολύνει την προσθήκη τραγουδιών στην λίστα σας

Το Apple Music θα διευκολύνει την προσθήκη τραγουδιών στην λίστα σας

Το Apple Music λειτουργεί ομαλά εάν χρησιμοποιείτε iPhone ή iPad. Ωστόσο, η προσθήκη νέων τραγουδιών στην λίστα ακρόασης δεν είναι μια διαδικασία που γίνεται με ένα μόνο πάτημα. Ωστόσο, αυτό πρόκειται να αλλάξει με την επερχόμενη ενημέρωση του iOS 14.5.

Η εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε τη δεύτερη έκδοση beta του λογισμικού και οι χρήστες του Reddit παρατήρησαν ότι το Apple Music έχει πλέον μια λειτουργία swipe-to-add.

Δείτε πώς λειτουργεί: μπορείτε να σύρετε ένα τραγούδι μερικώς για να το προσθέσετε στην λίστα. Εάν κάνετε μια πλήρη κίνηση από αριστερά προς τα δεξιά, το τραγούδι θα αναπαραχθεί στη συνέχεια. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την γρήγορη προσθήκη τραγουδιών στη λίστα “Now Playing”.

Apple Music

Ο αντίπαλος του Apple Music, το Spotify, διέθετε αυτή τη δυνατότητα για λίγο. Αλλά χαιρόμαστε που το χαρακτηριστικό θα συμπεριληφθεί και στο iPhone.

Εκτός από αυτό, η Apple προσθέτει επίσης popover μενού για τραγούδια. Μέχρι τώρα, αν πατούσατε παρατεταμένα πάνω σε ένα τραγούδι, θα εμφανιζόταν ένα μενού όπως αυτό που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα.

Με τη νέα ενημέρωση, το μενού θα εμφανίζεται απλώς ως αναδυόμενο παράθυρο, ώστε να μην καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη. Επιπλέον, όπως υποδηλώνει το screenshot για το νέο update, θα πρέπει απλώς να πατήσετε το μενού με τις τρεις κουκκίδες αντί να πατήσετε παρατεταμένα. Η διαδικασία του να προσθέσετε ένα τραγούδι στην βιβλιοθήκη είναι πολύ γρήγορη, καθώς και το να λάβετε ένα link για να το μοιραστείτε.

Αυτές οι λειτουργίες είναι εύχρηστες στην καθημερινή χρήση του Apple Music και διευκολύνουν τη διαχείριση της βιβλιοθήκης σας και την αναπαραγωγή της λίστας. Αναμένουμε με ανυπομονησία την κυκλοφορία αυτής της ενημέρωσης.

Πηγή πληροφοριών: thenextweb.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS