ΑρχικήHow ToΠώς θα κατεβάσετε δωρεάν τραγούδια από το SoundCloud;

Πώς θα κατεβάσετε δωρεάν τραγούδια από το SoundCloud;

SoundCloud

Ένα από τα καλύτερα μέρη στο Διαδίκτυο για να ακούσετε μουσική και να την απολαύσετε πραγματικά είναι το SoundCloud. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι χρησιμοποιούν το SoundCloud καθημερινά και οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να φορτώνουν, να προωθούν και να μοιράζονται μουσική.

Αν είστε ένας καταχωρημένος χρήστης, μπορείτε να κάνετε streaming απεριόριστη μουσική της επιλογής σας. Υπάρχουν όμως και στιγμές, που θα θέλατε να κατεβάσετε ένα τραγούδι που ακούσατε και σας άρεσε. Το SoundCloud επιτρέπει streaming και κοινή χρήση, αλλά δεν επιτρέπει τη λήψη τραγουδιών.

Ωστόσο μην απογοητεύεστε, γιατί υπάρχει τρόπος να κατεβάσετε να αγαπημένα σας τραγούδια από το SoundCloud. Υπάρχουν μερικές καλές online επιλογές που θα βοηθήσουν σε αυτό. Μία τέτοια επιλογή είναι το sclouddownloader.net που μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά με ευκολία. Η ποιότητα ήχου που έχετε είναι αρκετά καλή και έχετε επίσης την επιλογή να προσθέσετε μια επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Πώς να κατεβάσετε τραγούδια από το SoundCloud;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να κατεβάσετε τη μουσική που επιθείτε από την πλατφόρμα:

  1. Βρείτε το τραγούδι που θέλετε να κατεβάσετε και αντιγράψτε τη διεύθυνση URL αυτού του τραγουδιού. Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε το σύνδεσμο κάνοντας δεξί κλικ πάνω του.
  2. Στη συνέχεια πηγαίνετε στο Sclouddownloader.net και επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο πλαίσιο λήψης. Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη για να κατεβάσετε το τραγούδι.
  3. Ακολούθως θα βρείτε τρία κουμπιά: μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας τη μουσική σας από εκεί και εάν το κουμπί λήψης δε λειτουργεί, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε “Αποθήκευση συνδέσμου ως” για να κατεβάσετε το τραγούδι που επιθυμείτε.

Λήψη από το SoundCloud χωρίς λογισμικό

Αν το να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο τρίτου προγραμματιστή, για να κατεβάσετε τραγούδια από το SoundCloud δεν είναι το στοιχείο σας, τότε υπάρχει και ένας ακόμα τρόπος. Ορισμένα τραγούδια στο SoundCloud διαθέτουν ένα κουμπί λήψης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τα κατεβάσετε στη συσκευή σας.

Ωστόσο, η προσθήκη της επιλογής εξαρτάται από τους δημιουργούς, έτσι μπορεί να μην βρείτε αυτήν την επιλογή για όλους τους τίτλους. Επίσης, αφού κάνετε κλικ στο κουμπί, θα σας ζητηθεί να ακολουθήσετε τον καλλιτέχνη για να ξεκλειδώσετε την επιλογή λήψης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS