ΑρχικήHow ToTop Chrome Extensions για bloggers και ιδιοκτήτες site

Top Chrome Extensions για bloggers και ιδιοκτήτες site

Η λειτουργία μιας ιστοσελίδας απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά καθημερινά. Για αυτό το λόγο καλό είναι να εκμεταλλεύεστε ό,τι πόρο έχετε στη διάθεσή σας και ειδικά όταν είναι και δωρεάν. Όταν ανοίγετε το Chrome Web Store,  έχετε τη δυνατότητα να βρείτε χιλιάδες extensions και εφαρμογές που είναι διαθέσιμα για λήψη.

Αφού κάνετε λήψη αυτών των extensions ή εφαρμογών, ενσωματώνονται στο browser του Chrome. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις εφαρμογές με το πάτημα ενός κουμπιού.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε κάποια εύχρηστα extensions που θα σας βοηθήσουν στην καθημερινή διαχείριση του website σας.

extensions

Grammarly

Η δημιουργία ενός γραμματικού λάθους στο περιεχόμενο του website σας μπορεί να σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα ως προς την αξιοπιστία σας. Οι περισσότεροι πελάτες θεωρούν τα συντακτικά και τα γραμματικά λάθη πολύ σοβαρά, γι ‘αυτό και χρειάζεστε το Grammarly.

Το Grammarly σας βοηθά να αποτρέψετε τα γραμματικά λάθη αφού ελέγχει τη γραμματική και την ορθογραφία σας. Σαρώνει το κείμενο και σας δείχνει τη δυνατότητα βελτίωσης για την καλύτερη δυνατότητα γραφής.

AdBlock

Σε κανέναν δεν αρέσουν αυτές οι ενοχλητικές αναδυόμενες διαφημίσεις. Φανταστείτε να ανοίξετε έναν website και ενώ περιμένετε να φορτωθεί το περιεχόμενο, να εμφανίζεται ένα μεγάλο banner διαφήμισης, εμποδίζοντας το μεγαλύτερο μέρος της σελίδας.

Για να αποφύγετε αυτή τη δυσάρεστη διαδικασία, μπορείτε να κατεβάσετε το extension AdBlock για το browser του Chrome. Με το AdBlock, μπορείτε να πείτε αντίο σε κάθε είδους ενοχλητικές διαφημίσεις.

extensions

Pocket

Αν ψάχνετε για ένα extension που να αποθηκεύει βίντεο και άρθρα για τα δείτε αργότερα, θα πρέπει να κάνετε λήψη του Pocket.

Με περισσότερους από 15 εκατομμύρια χρήστες, το Pocket είναι πράγματι ένα από τα αγαπημένα στους χρήστες του Chrome. Αποθηκεύει το περιεχόμενο που θέλετε σε ένα μέρος, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση οποτεδήποτε, οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή.

WhatFont

Εάν θέλετε να βελτιώσετε την αισθητική της ιστοσελίδας σας, ένας από τους πρώτους τομείς στους οποίους πρέπει να εστιάσετε είναι το χρώμα κειμένου και η γραμματοσειρά. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν την ανάγνωση ενός website με όμορφο κείμενο.

Θέλετε λοιπόν ένα τρόπο για να αναγνωρίζετε τι font έχει κάποιο website που σας αρέσει;

Το WhatFont σας ενημερώνει για τη γραμματοσειρά που βλέπετε σε μια ιστοσελίδα.

extensions

SEOquake

Το SEO είναι απαραίτητο για κάθε website, αλλά είναι πολύ δύσκολο να συμβαδίζει με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Το SEOquake μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό.

Λειτουργεί ως SEO analysis και βοηθά στην αποτελεσματική διαχείριση του SEO. Μια καλή επιλογή αν ψάχνετε να βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα σας για καλύτερη SEO.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS