ΑρχικήReviewsRoku: Έρχονται νέες streaming συσκευές πιο γρήγορες από ποτέ!

Roku: Έρχονται νέες streaming συσκευές πιο γρήγορες από ποτέ!

Η Roku ανακοίνωσε updates για δύο από τις πιο δημοφιλής streaming συσκευές της για το 2019. Οι ενημερώσεις αφορούν το Roku Ultra και το 1080P Express. Η πιο ενδιαφέρουσα ενημέρωση παρόλα αυτά, αφορά το Roku OS, δηλαδή το λογισμικό της εταιρείας στην έκδοση 9.2. Πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο με κάποια νέα χαρακτηριστικά.

Η νέα έκδοση 9.2 θα προσφέρει καλύτερο search, με σκοπό να διευκολυνθεί η αναζήτηση ταινιών ανά είδος. Η αλήθεια είναι πως η Roku συνεχώς ανανεώνεται, ενημερώνοντας το περιεχόμενο της και με τρόπο τέτοιον που να είναι εύκολο να δεις που είναι διαθέσιμη κάθε ταινία. Επιπλέον, έχει διαμορφωθεί έτσι το interface του και μοιάζει αρκετά με το Netflix, το Amazon Prime Video και το Android TV.

Roku

Αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, ότι σας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε μια ταινία που θέλετε να παρακολουθήσετε, ακόμα και αν δε γνωρίζετε ούτε τον τίτλο αλλά ούτε τους πρωταγωνιστές. Αρκεί να ξέρετε κάποιο απόσπασμα από την ταινία.

Βέβαια το update προσφέρει κι άλλες βελτιώσεις.

  • Στην περίπτωση που γνωρίζετε ακριβώς τι ψάχνετε, μπορείτε να κάνετε φωνητική αναζήτηση.
  • Αν χρησιμοποιείτε κάποια κανάλια πιο συχνά μπορείτε να τα βάλετε σε συντόμευση για να τα βρίσκετε πιο εύκολα.
  • Όταν θέλετε να ρυθμίσετε sleep timer, μπορείτε να το κάνετε με φωνητική εντολή.
  • Από εδώ και στο εξής θα υπάρχει ένα κανάλι που θα εμπεριέχει μόνο tips που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τη συσκευή σας.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιες συσκευές θα έχουν την έκδοση 9.2 μετά το update, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πιο πρόσφατες συσκευές θα το έχουν.

Από άποψη hardware τώρα, οι βελτιώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί δε θα είναι τόσο εύκολα ορατές.

Παρόλα αυτά, το Express για παράδειγμα, θα είναι 10% πιο μικρό σύμφωνα με την εταιρεία. Εξακολουθεί να είναι μόνο για streaming σε 1080p, αλλά περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε, όπως ένα βασικό τηλεχειριστήριο Roku και ένα καλώδιο HDMI και μπορείτε να το συνδέσετε με μια διαθέσιμη θύρα USB στην τηλεόραση.

Όσον αφορά το Ultra, η εταιρεία υποστηρίζει ότι τα κανάλια του ξεκινούν 17% πιο γρήγορα, ενώ κάποιες live- streaming εφαρμογές έχουν βελτιωθεί κατά 33%. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα συντόμευσης ενός καναλιού και έτσι το χειριστήριο του Ultra διαθέτει 2 κουμπιά δημιουργίας συντόμευσης.

Roku

Στη συνέχεια θα δούμε τις τιμές στις οποίες κυμαίνονται οι streaming συσκευές.

  • Roku Express $30
  • Roku Express+ $40
  • Roku Premiere $40
  • Roku Streaming Stick+ $60
  • Roku Streaming Stick+ HE $60
  • Roku Ultra LT $80
  • Roku Ultra $100

Δεν αναμένεται όλες οι συσκευές να κυκλοφορήσουν την ίδια περίοδο, όμως θα είναι σίγουρα προς πώληση τον Οκτώβριο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS