ΑρχικήHow ToFoneTracker: Πώς να κατασκοπεύσετε εύκολα τη συσκευή κάποιου;

FoneTracker: Πώς να κατασκοπεύσετε εύκολα τη συσκευή κάποιου;

συσκευή Τα μηνύματα κειμένου είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους επικοινωνίας. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν τα μηνύματα από τις κλήσεις. Παρά την εισαγωγή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα μηνύματα κειμένου χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό. Πολλές φορές θεωρούνται πιο ασφαλή σε σχέση με τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, πάντα υπάρχει κίνδυνος. Αν εγκατασταθεί κάποια εφαρμογή κατασκοπείας στη συσκευή, τα μηνύματα κινδυνεύουν, γιατί οτιδήποτε υπάρχει στη συσκευή παρακολουθείται.

Πώς μπορείτε να κατασκοπεύσετε απομακρυσμένα τα μηνύματα κειμένου σε ένα iPhone;

Για τους έμπειρους hackers η απομακρυσμένη παρακολούθηση μηνυμάτων είναι εύκολη διαδικασία. Οι περισσότερες εφαρμογές κατασκοπείας, που κυκλοφορούν σήμερα, λειτουργούν απομακρυσμένα. Παλιότερα, η συσκευή έπρεπε να βρίσκεται εντός του εύρους της εφαρμογής, προκειμένου να κατασκοπεύσει όλες τις πληροφορίες. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, αυτό άλλαξε. Πλέον, η απομακρυσμένη πρόσβαση στη συσκευή είναι δυνατή και πολύ αποτελεσματική. Στις μέρες μας, οι «ανάγκες» παρακολούθησης είναι διαφορετικές.

Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορεί να παρακολουθούν τα παιδιά τους, τους υπαλλήλους, το/τη σύζυγο κλπ., για λόγους ασφαλείας άλλα και για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Οι εφαρμογές κατασκοπείας επιτρέπουν να γίνει αυτό εύκολα και από απόσταση. Οι πληροφορίες στις οποίες έχουν συνήθως πρόσβαση, είναι:

 • Μηνύματα κειμένου (που προέρχονται από ξένους)
 • Κλήσεις (από απατεώνες)
 • Επαφές
 • Συνομιλίες σε διάφορες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως στα WhatsApp, Facebook, Instagram, Viber και άλλα
 • Εmail
 • Τοποθεσία GPS
 • Φωτογραφίες και βίντεο
 • Μυστικοί φάκελοι και εφαρμογές που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης
 • Ιστορικό (στο Διαδίκτυο)
 • Μηνύματα, που έχουν διαγραφεί και ιστορικό κλήσεων

Ωστόσο, δεν έχουν όλες οι εφαρμογές κατασκοπείας τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλες αυτές τις πληροφορίες. Υπάρχουν εφαρμογές, που επικεντρώνονται σε κάτι από όλα αυτά. Οι πιο πρόσφατες, όμως, εφαρμογές προσπαθούν να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα.

Ποια είναι η πιο πρόσφατη εφαρμογή κατασκοπείας και πώς λειτουργεί;

Η νεότερη εφαρμογή, που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή είναι η «FoneTracker». Είναι πολύ λειτουργική και αποτελεσματική, αφού έχει τη δυνατότητα να αποκτά πρόσβαση σε όλες τις παραπάνω πληροφορίες, πολύ γρήγορα, χωρίς να επηρεάζεται από άλλες εφαρμογές. Μπορεί να παρακολουθεί οποιαδήποτε εφαρμογή της συσκευής-στόχου χωρίς να γίνει αντιληπτή. Η FoneTracker δεν είναι ορατή στο θύμα. Επιπλέον, καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία, ώστε ο χρήστης να μην υποψιαστεί ότι έχει εγκατασταθεί στη συσκευή του κάποια hacking εφαρμογή. Άλλες αντίστοιχες εφαρμογές γίνονται συνήθως αντιληπτές λόγω της μεγάλης κατανάλωσης μπαταρίας.

Πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή FoneTracker;

Αρχικά, πρέπει να κατεβάσατε την εφαρμογή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το link: fonckercker.com. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε την έκδοση που είναι συμβατή με τη συσκευή.

Βήμα 1: Διαμόρφωση

Πάρτε τη συσκευή και ελέγξτε στις ρυθμίσεις ασφαλείας αν έχει άδεια να λαμβάνει εφαρμογές από non-play store apps.

Βήμα 2: Εγκατάσταση της εφαρμογής

 • Κατεβάστε το FoneTracker
 • Επιτρέψτε σε άγνωστες πηγές να εγκαθιστούν εφαρμογές στη συσκευή
 • Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στην εφαρμογή
 • Κάντε εγγραφή με τα ίδια στοιχεία
 • Συμπληρώστε τα στοιχεία της συσκευής-στόχου
 • Επιλέξτε την κρυφή λειτουργία
 • Συνδεθείτε ξανά στην εφαρμογή και επισκεφτείτε τον πίνακα ελέγχου

Αυτή ήταν η διαδικασία. Με αυτά τα δύο βήματα έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή παρακολούθησης και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής FoneTracker

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι είναι πολύ απλή, με αποτέλεσμα να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε ακόμα και αν δεν έχει πολλές τεχνολογικές γνώσεις. Έπειτα, η FoneTracker μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια χαμένη συσκευή, αφού έχει πρόσβαση σε πληροφορίες τοποθεσίας.

Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα παρακολούθησης της online δραστηριότητας των παιδιών και η αποτροπή οποιασδήποτε ανεπιθύμητης συμπεριφοράς καθώς και η δυνατότητα χειρισμού της συσκευής από απόσταση.

Απ’ ότι φαίνεται, η διαδικασία παρακολούθησης δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS