ΑρχικήsecurityΗ Nicole Scherzinger πέφτει θύμα hacker στο Instagram

Η Nicole Scherzinger πέφτει θύμα hacker στο Instagram

Οι φαν έσπευσαν να προειδοποιήσουν τη Nicole Scherzinger αφού ο λογαριασμός της στο Instagram είχε δεχτεί εισβολή από hacker. Μια εικόνα μιας γυμνής γυναίκας που στο κεφάλι της είχε τοποθετηθεί το πρόσωπο της Scherzinger εμφανίστηκε στη σελίδα της τραγουδίστριας και πρώην μέλους της κριτικής επιτροπής του X Factor, με την υπόσχεση να αποκαλύψει ένα «sex tape». Το post παρέμεινε στην σελίδα της Scherzinger και στο story της στο Instagram για περίπου 30 λεπτά και μετά αφαιρέθηκαν.

Τα βιογραφικά στοιχεία στη σελίδα της – η οποία έχει 3,9 εκατομμύρια followers – είχαν επίσης τροποποιηθεί αφού προστέθηκε και η φράση «my sex tape», αλλά αυτό αφαιρέθηκε άμεσα με την τραγουδίστρια να φαίνεται να πήρε ξανά τον έλεγχο των λογαριασμών της στα social media.

Instagram

Όσο τα post δεν είχαν κατέβει οι φαν της τραγουδίστριας της έστελναν μηνύματα στο Twitter για να την προειδοποιήσουν σχετικά με το ότι ο λογαριασμός της είχε δεχτεί εισβολή από hacker. Κάποιος έγραψε: “@NicoleScherzy Νομίζω ότι το Instagram σας έχει χακαριστεί. Οι ανθρώποι φαίνεται να μην έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν “. Ένας άλλος φαν έλεγε: “@NicoleScherzy ο λογαριασμός σας Instagram έχει χακαριστεί; Γιατί κάποιος έχει δημοσιεύσει μια γυμνή φωτογραφία σας, που είναι σαφές ότι δεν είστε εσείς.”

Η Scherzinger, η οποία βρισκόταν στα Creative Arts Emmys στο Λος Άντζελες το βράδυ του Σαββάτου, δεν έχει σχολιάσει τίποτα σχετικά με την επίθεση hacking.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS