ΑρχικήsecuritySandboxie: Δωρεάν εργαλείο που σας προστατεύει από hacking επιθέσεις

Sandboxie: Δωρεάν εργαλείο που σας προστατεύει από hacking επιθέσεις

Το Sandboxie είναι ένα δωρεάν εργαλείο που χρησιμοποιεί isolation technology για να διαχωρίσει τις εφαρμογές από την πραγματοποίηση αλλαγών στα δεδομένα, τα προγράμματα και τις εφαρμογές στο σκληρό σας δίσκο.

Το εργαλείο σας επιτρέπει να εκτελέσετε εφαρμογές όπως το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και άλλα προγράμματα σε περιβάλλον sandbox, έτσι ώστε να μην επηρεαστούν οι εφαρμογές του συστήματος.

Sandboxie

Τα sandboxes χρησιμοποιούνται από τους προγραμματιστές για να πειραματιστούν με την πρόσφατα αναπτυχθείσα εφαρμογή τους και τους Cyber ​​Security επαγγελματίες για τη δοκιμή κακόβουλου λογισμικού.

Το Sandboxie αναπτύχθηκε από τον Ronen Tzur, εξαγοράστηκε από την Invincea και τον Φεβρουάριο του 2017 η Invincea εξαγοράστκε από την Sophos. Τώρα, η Sophos άλλαξε την άδεια χρήσης του προϊόντος σε δωρεάν λογισμικό και σχεδιάζει να το κάνει εργαλείο ανοιχτού κώδικα

Sandboxie για σκοπούς ασφαλείας

Με την εκτέλεση του προγράμματος περιήγησης στο sandbox μπορείτε να αποτρέψετε το σύστημά σας από επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού, ιούς, ransomware και zero-day απειλές. Με το sandbox, μπορείτε να ελέγξετε τα ύποπτα αρχεία σας χωρίς να κάνετε ζημιά στο σύστημα.

Για τους hackers, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι από τους πιο δελεαστικούς στόχους. Βρίσκουν όλους τους πιθανούς τρόπους για να διεισδύσουν στους email λογαριασμούς σας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πλέον τα emails θεωρούνται σημαντική απειλή για την ασφάλεια των επιχειρήσεων και των οικιακών υπολογιστών.

Εργαλεία όπως το Sandboxie σάς επιτρέπουν να εκτελέσετε την αγαπημένη σας e-mail εφαρμογή στο sandbox και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το άνοιγμα τυχόν ύποπτων εγγράφων. Επίσης, αποτρέπει ιστοσελίδες και άλλες εφαρμογές στην τροποποίηση προσωπικών δεδομένων, αρχείων και φακέλων στο σύστημά σας.

Το Sandboxie υποστηρίζει και εκδόσεις λειτουργικού συστήματος 32 και 64 bit. Επιπλέον, μπορείτε να ανοίξετε όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης, το Microsoft Office Suite, τα αρχεία PDF και τα αρχεία πολυμέσων.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS