ΑρχικήsecurityΤΟΠ 10 Πανεπιστήμια πάνω στο Cyber Security και Information Security

ΤΟΠ 10 Πανεπιστήμια πάνω στο Cyber Security και Information Security

Σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα Cyber Security Πανεπιστήμια και Προγράμματα του εξωτερικού για το 2019.

Cyber Security

  1. Georgia Institute Of Technology

Το πτυχίο από το Georgia Tech είναι από τα καλύτερα του είδους. Με πέντε πρακτικές και έμφαση στις εφαρμοσμένες δεξιότητες, το πρόγραμμα διατίθεται σε 3 κατευθύνσεις: Information Security, Energy Systems, Policy

  1. Purdue University

Για μεταπτυχιακούς φοιτητές, το Purdue University είναι η γη της ευκαιρίας. Μπορείτε να είστε επαγγελματίας IT, φανατικός της έρευνας ή ακόμα και ένας εραστής της γλωσσολογίας, και να βρείτε ένα σταθερό πρόγραμμα που ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σας.

Cyber Security

  1. University Of Maryland-College Park

Ως προπτυχιακός φοιτητής στο UMD, θα:

  • Αγαπήσετε κλάδους όπως τα λειτουργικά συστήματα, η ασφάλεια δικτύων και η κρυπτολογία.
  • Μάθετε τα πάντα για το hardware των υπολογιστών.

Για τους πτυχιούχους, το UMD προσφέρει ένα μάστερ στο Cybersecurity που εμβαθύνει τους σπουδαστές στα βασικά μαθήματα ασφάλειας (π.χ. ασφαλές προγραμματισμό, δίκτυα & πρωτόκολλα κλπ.) και hands-on τεχνικών επιλογών. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσαρμόσετε το MS ή το Διδακτορικό στο Computer Science ή το MS ή το Διδακτορικό στο Electrical and Computer Engineering ανάλογα τα ενδιαφέροντα σας.

  1. University Of Illinois At Urbana-Champaign

Πολλά τα λεφτά για τους τελειόφοιτους του University Of Illinois At Urbana-Champaign. Χρηματοδοτούμενο από την υπηρεσία CyberCorps® για υποτροφίες, το πρόγραμμα αυτό καλύπτει Computer Science (CS) και Cyber Security.

Το UIUC προσφέρει, επίσης, Πιστοποιητικό Αποφοίτησης πάνω στο Global Security.

Cyber Security Πανεπιστήμια

  1. Rochester Institute Of Technology

Ιδρύθηκε το 1929 και κατατάσσεται στην # 102 θέση στα Εθνικά Πανεπιστήμια από τα U.S. News! Παρόλο που το τμήμα Cybersecurity είναι αρκετά νέο, το RIT αποτελεί από καιρό μέρος των διακεκριμένων National Security Agency’s (NSA) και Department of Homeland Security’s στον τομέα της εκπαίδευσης στον κυβερνοχώρο.

  1. University Of Pittsburgh-Pittsburgh

Το University Of Pittsburgh-Pittsburgh ένα από τα λίγα πανεπιστήμια που διαθέτουν πέντε πιστοποιήσεις του National System Security ( (CNSS), πράγμα που σημαίνει ότι οι βαθμοί τους είναι εξαιρετικά διεξοδικοί όσον αφορά την ασφάλεια των συστημάτων. Τα προγράμματα περιστρέφονται γύρω από το School of Computing and Information με κατευθύνσεις σε: Networks and Security, Information Science (MSIS), Information Security,  Information Science.

Πανεπιστήμια

  1. Texas A&M University-College Station

Το Texas A & M άνοιξε τις πόρτες του για επιχειρηματικές δραστηριότητες το 1876 με την επωνυμία “Agricultural and Mechanical College of Texas”. Το διάσημο πανεπιστήμιο ξεκίνησε το Cybersecurity Center 139 χρόνια αργότερα. Μια θέση κάτω από το περίφημο College of Engineering, το οποίο η U.S. News κατέταξε στην 14η θέση για προπτυχιακά προγράμματα, το Πανεπιστήμιο επικεντρώνεται στην έρευνα και σε πολλές εκπαιδευτικές επιλογές.

  1. University Of California-Davis

Το UC Davis έχει μια μακροχρόνια φήμη ως ένα μεγάλο πανεπιστήμιο τεχνολογίας και το Department of Computer Science σας επιτρέπει να προσαρμόσετε όπως επιθυμείτε το μεταπτυχιακό σας για να συμπεριλάβετε security work.

Πανεπιστήμια

  1. Virginia Tech

Το Πολυτεχνείο της Βιρτζίνια και το κρατικό πανεπιστήμιο (Virginia Tech) κατατάσσονται συνεχώς στη λίστα των 100 κορυφαίων καταλόγων των Καλύτερων Κολεγίων των ΗΠΑ. Ένας από τους λόγους είναι το εξαιρετικό College of Engineering, το οποίο προσφέρει βραβευμένα, πολυεπιστημονικά προγράμματα στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

  1. University Of Washington-Seattle

Βρίσκεται βαθιά στην καρδιά του techville, το UW Seattle’s BS στην Πληροφορική με μια επιλογή στη Διασφάλιση Πληροφοριών και Cybersecurity (IAC) συνδυάζει την εμπειρία των σχολών από τις τρεις πανεπιστημιουπόλεις του UW. Μπορείτε να επιλέξετε μαθήματα από οποιαδήποτε πανεπιστημιούπολη (π.χ. information assurance policy, secure coding, networking & systems administration, κ.λπ.) ή να προσαρμόσετε την εκπαίδευση σας στα συγκεκριμένα ενδιαφέροντά σας.

 

Αυτά ήταν μερικά από τα καλύτερα για να επιλέξετε. Σίγουρα, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός ίσως υπάρχει κάποιο Πανεπιστήμιο εκεί έξω που δεν ήταν στην λίστα αλλά σας ταιριάζει περισσότερο. Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε, όμως, την φήμη και την γνώση που προσφέρουν τα κορυφαία προαναφερθέντα Cyber Security Πανεπιστήμια.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS