ΑρχικήsecurityΛίστα με τα κλεμμένα online accounts που θα βρείτε στο Dark Web!

Λίστα με τα κλεμμένα online accounts που θα βρείτε στο Dark Web!

Το Dark Web είναι μια πλήρως ενεργή αγορά παράνομων αγαθών. Για εκείνη, ακόμα και τα accounts που μπορεί να είναι άχρηστα για εμάς, θεωρούνται πολύτιμα εμπορεύματα. Στη συνέχεια του άρθρου, θα δούμε τα διάφορα είδη accounts που πωλούνται στο Dark Web.

  1. Οικονομικά και προσωπικά accounts.

Τo πιο συχνό παράδειγμα πωλήσεων λογαριασμών στο Dark Web. Συνήθως χρησιμοποιούνται για την κλοπή χρημάτων ή προσωπικών στοιχείων χρηστών από hackers.

Dark Web

  1. Email accounts.

Οι λογαριασμοί email πωλούνται 0,70$-1,20$ ο ένας. Ένας hacker μπορεί να κάνει πολλά με ένα email account, από το να υποκλέψει τις προσωπικές πληροφορίες του χρήστη, μέχρι να κάνει τον λογαριασμό μέρος ενός botnet.

  1. Accounts σε Dating sites.

Τέτοιοι λογαριασμοί πωλούνται για 10$. Αυτή η τακτική μπορεί να φαίνεται κάπως περίεργη, όμως στην ουσία είναι πολύ έξυπνη. Αυτό γιατί οι λογαριασμοί των dating sites εμπεριέχουν προσωπικές πληροφορίες, τις οποίες μπορεί για παράδειγμα να χρησιμοποιήσει ένας hacker για να δημιουργήσει από την αρχή ένα fake προφίλ. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να χρησιμοποιήσουν τον λογαριασμό σας απλά για να επικοινωνήσουν ή να επιχειρήσουν να εκμαιεύσουν χρήματα από άλλους χρήστες.

  1. Netflix accounts.

Εάν ένας hacker αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Netflix, μπορεί να τον χρησιμοποιήσει για να παρακολουθήσει ότι θέλει εντελώς δωρεάν. Οι λογαριασμοί του Netflix πωλούνται για 2$, ελάχιστο ποσό σε σχέση με το μηνιαία νόμιμη συνδρομή του. Έτσι, αν διαπιστώσετε ασυνήθιστες κινήσεις στο ιστορικό προβολής, φροντίστε να αλλάξετε το password σας άμεσα.

  1. Accounts σε sites ενηλίκων.

Αυτά τα sites απαιτούν μηνιαία συνδρομή από τους χρήστες για πρόσβαση στο περιεχόμενό τους. Οι hackers παρακάμπτουν τους νόμιμους λογαριασμούς. Το κόστος ενός τέτοιου λογαριασμού είναι 1$, όσο δηλαδή και το κόστος ενός κωδικού κοινωνικής ασφάλισης.

  1. Airline accounts για δωρεάν πτήσεις.

Αφού τα οικονομικά σας στοιχεία είναι δύσκολο να κλαπούν, χωρίς να γίνει είτε από εσάς είτε από την τράπεζά σας αντιληπτό, οι hackers έχουν αλλάξει στρατηγική. Πλέον μπορούν απλά να χρησιμοποιήσουν τους πόντους πτήσεων που έχετε στον λογαριασμό σας και να κάνουν ένα ταξίδι αντί για εσάς.

Dark Web

  1. PayPal accounts.

Όταν ένας hacker αποκτήσει πρόσβαση σε έναν λογαριασμό PayPal, θα ελέγξει αν υπάρχουν χρήματα σε αυτόν. Εάν υπάρχουν, τότε συνήθως πωλείται ο λογαριασμός στο Dark Web. Το ποσό που πωλείται ο λογαριασμός εξαρτάται από το πόσα χρήματα περιείχε.

  1. Fortnite accounts.

Το ερώτημα που προκύπτει εδώ είναι, γιατί κάποιος να πουλήσει κάτι που είναι στην πραγματικότητα διαθέσιμο δωρεάν;

Στο Dark Web πωλούνται λογαριασμοί Fortnite, για τους οποίους οι χρήστες έχουν ξοδέψει χρήματα για in-game αντικείμενα. Πρόκειται για λογαριασμούς που έχουν περάσει πολλές και δύσκολες δοκιμασίες ή που έχουν ξεκλειδώσει ειδικά χαρακτηριστικά.

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή κλεμμένα accounts που πωλούνται στο Dark Web, όμως σίγουρα υπάρχουν αναρίθμητες επιπλέον κατηγορίες κλεμμένων λογαριασμών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS