ΑρχικήinetDistroTest online εξοικείωση με το Linux εντελώς δωρεάν

DistroTest online εξοικείωση με το Linux εντελώς δωρεάν

DistroTest.net: Η εξοικείωση με το Linux χρειάζεται χρόνο και ενασχόληση. Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να εξοικονομήσετε αρκετό χρόνο που χρειάζεται για να κατεβάσετε τα Live DVD, και να δημιουργήσετε ένα bootabled USB για κάθε διανομή;

Η δωρεάν online υπηρεσία που προσφέρει η DistroTest.net, σας επιτρέπει τη δοκιμή κάθε διανομής χωρίς να χρειάζεται να κατεβάζετε ISO ή να πραγματοποιείτε τοπικές εγκαταστάσεις.

DistroTest

Είστε distro hopper που αναζητά ένα γρήγορο τρόπο να ικανοποιήσει το πάθος του; Είστε χρήστης των λειτουργικών Windows ή MacOS που θέλει να δοκιμάσει το Linux;

Το Linux έχει αμέτρητες διανομές και δεκάδες περιβάλλοντα εργασίας. Πώς μπορείτε να επιλέξετε;

Ο ιστότοπος DistroTest προσφέρει εκατοντάδες διανομές σε πάρα πολλά desktop environments μέσα από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Ο ιστότοπος είναι ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα δοκιμών για Linux. Συμπεριλαμβάνει και κάποιες διανομές BSD, αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα λειτουργικό σύστημα παρόμοιο με το Linux.

Το DistroTest είναι η πρώτη on;ine υπηρεσία δοκιμών λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιεί ένα live σύστημα παρόμοιο με το τρέξιμο ενός bootable DVD ή USB drive. Έχει την ίδια εμφάνιση και αίσθηση με τη δοκιμή ενός live Linux distro χωρίς να το εγκαταστήσετε πλήρως σε ένα εικονικό περιβάλλον όπως το VirtualBox.

Τρέχει απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης. Επιλέγετε τις διανομές που θέλετε να δοκιμάσετε και τις τρέχετε σαν να ήταν στο τοπικό σας σκληρό δίσκο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS