ΑρχικήinetSpotify: Οι υπάλληλοι θα εργάζονται από οπουδήποτε μετά την πανδημία

Spotify: Οι υπάλληλοι θα εργάζονται από οπουδήποτε μετά την πανδημία

Η Spotify είναι η πιο πρόσφατη εταιρεία τεχνολογίας, που μετατοπίστηκε σε ένα ευέλικτο μοντέλο εργασίας λόγω της πανδημίας του Covid-19.

spotify

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή, προσαρμόζεται σε ένα ευέλικτο μοντέλο εργασίας, που ονομάζει “Work from Anywhere“, το οποίο θα επιτρέπει στους υπαλλήλους να επιλέγουν αν θέλουν να είναι στο γραφείο με πλήρη απασχόληση, να είναι στο σπίτι με πλήρη απασχόληση ή να συνδυάζουν και τα δύο.

Η εταιρεία θα εισαγάγει επίσης περισσότερη ευελιξία στις τοποθεσίες, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να επιλέξουν τη χώρα και την πόλη στην οποία θέλουν να εργάζονται. Η Spotify θα παρέχει συνδρομές στο χώρο εργασίας για υπαλλήλους που επιλέγουν να εργαστούν εξ αποστάσεως αλλά εξακολουθούν να θέλουν έναν ειδικό χώρο εργασίας.

«Ως μέρος της συνεχιζόμενης δυναμικής προσπάθειας για την εργασία, επανεξετάζουμε τους χώρους εργασίας μας σε όλο τον κόσμο για αυξημένη βιωσιμότητα, ευελιξία και ευεξία για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι υπάλληλοί μας, ανεξάρτητα από την ικανότητα ή την κατάστασή τους, μπορούν να εργαστούν άνετα και αποτελεσματικά» δήλωσε η εταιρεία σε μια ανάρτηση.

«Ο απώτερος στόχος της νέας σχεδιαστικής προσέγγισης είναι να διασφαλίσουμε ότι οι εργαζόμενοι έχουν ένα μέρος όπου μπορούν να επικεντρωθούν, να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν – είτε πρόκειται για ένα γραφείο, μια αίθουσα συνεδριάσεων είτε στο χώρο ενός καφέ

Η πανδημία του Covid-19 έχει οδηγήσει ένα μεγάλο αριθμό εταιρειών να θεωρεί την απομακρυσμένη εργασία ως πιο μόνιμη επιλογή λόγω της πανδημίας. Η Salesforce ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα ότι θα επιτρέψει στους υπαλλήλους τους να επιλέξουν αν θέλουν να επιστρέψουν στο γραφείο, λέγοντας «η εργάσιμη ημέρα 9 με 5 έχει πλέον παθάνει». Το Twitter και το Square αφήνουν τους υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι «από πάντα», ενώ η Microsoft είπε ότι οι εργαζόμενοι θα έχουν περισσότερη ευελιξία να εργάζονται από το σπίτι.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS