ΑρχικήsecurityΠαραβίαση δεδομένων στο γραφείο του Σερίφη στην Hennepin

Παραβίαση δεδομένων στο γραφείο του Σερίφη στην Hennepin

Παραβίαση δεδομένων υπέστη το Γραφείο του Σερίφη στην κομητεία του Hennepin, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την διαρροή πληροφοριών περίπου 1400 ατόμων.

Hennepin

Τον Ιούνιο, η Netsential ενημέρωσε τους αξιωματούχους ότι οι πληροφορίες του γραφείου του Σερίφη είχαν διαρρεύσει λόγω παραβίασης στον server της. Η Netsential είναι μια εταιρεία με έδρα το Χιούστον, η οποία παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων σε εκατοντάδες υπηρεσίες επιβολής του νόμου και κυβερνητικές υπηρεσίες. Η παραβίαση είχε αντίκτυπο σε περισσότερες από 200 αστυνομικές υπηρεσίες, κέντρα ενημέρωσης και άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου στις ΗΠΑ.

Τα πιο συνηθισμένα έγγραφα που κοινοποιούνται από το γραφείο του Σερίφη μέσω της υπηρεσίας Web είναι ενημερωτικά δελτία σχετικά με εγκληματίες και ενημέρωσης γενικότερα από ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς και τοπικούς αξιωματούχους επιβολής του νόμου που περιλαμβάνουν τα πλήρη ονόματα και τις ημερομηνίες γέννησης ατόμων που βρίσκονται υπό έρευνα, που καταζητούνται από τις αρχές ή που σε βάρος τους εκκρεμεί ενεργό ένταλμα.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η παραβίαση, το γραφείο του Σερίφη διαπίστωσε ότι παραβιάστηκαν τα δεδομένα τουλάχιστον 1.400 ατόμων. Το Γραφείο του FBI στο Χιούστον διερευνά περεταίρω την έκταση που έχει λάβει η παραβίαση.

Shionogi

Η Netsential έχει εκσυγχρονίσει την κύρια πλατφόρμα αποθήκευσης και βελτίωσε την ασφάλεια της βάσης δεδομένων, δημιουργώντας σύνθετους κωδικούς πρόσβασης για κάθε βάση δεδομένων. Έχει επίσης αρχίσει να αυξάνει την ευαισθητοποίηση κρυπτογράφησης δεδομένων και σχεδιάζει επιπλέον αναβαθμίσεις ασφαλείας.

Ο Andy Skoogman, εκπρόσωπος του Γραφείου του Σερίφη της Hennepin, δήλωσε ότι η κομητεία έχει ετοιμάσει μια έκθεση παραβίασης, όπως ορίζεται από την κρατική νομοθεσία. Μέλη του κοινού μπορούν να ζητήσουν αντίγραφο της έκθεσης μέσω ταχυδρομείου ή email. Επίσης έχει οριστεί μία γραμμή επικοινωνίας. Η έκθεση θα δημοσιευτεί επίσης στον ιστότοπο του γραφείου του Σερίφη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS