ΑρχικήinetΕργαλεία και συμβουλές για ένα ζεστό σπίτι τον χειμώνα

Εργαλεία και συμβουλές για ένα ζεστό σπίτι τον χειμώνα

Ο χειμώνας είναι και επίσημα εδώ, και με το εδώ εννοώ ότι είναι στο δωμάτιο μαζί σας, ακριβώς πίσω σας, μπαίνει μέσα από τις ρωγμές του σπιτιού σας και σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί εξακολουθείτε να τρέμετε ενώ έχετε ανοιχτή τη θέρμανση. Δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε για να παραμείνει το σπίτι σας ζεστό κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

χειμώνα
Εργαλεία και συμβουλές για ένα ζεστό σπίτι τον χειμώνα

Γεμίστε τις ρωγμές/σχισμές

Πιθανότατα, αν ζείτε σε ένα διαμέρισμα ή σε ένα παλαιότερο σπίτι, έχετε διάφορα κενά στις γωνίες ή στο πάτωμα. Αυτά τα κενά μπορεί να μην φαίνονται μεγάλα, αλλά η ποσότητα του κρύου αέρα που φτάνει στο εσωτερικό του σπιτιού σας είναι σημαντική. Αγοράστε τα παρακάτω προϊόντα για να κλείσετε τις ρωγμές/σχισμές (Οι ονομασίες των προϊόντων είναι οι επίσημες.)

Σφραγίστε τα παράθυρα

Χάνετε πολλή θερμότητα από τα παράθυρά σας. Το γυαλί διπλού και τριπλού υαλοπίνακα, το οποίο παγιδεύει μονωτικό αέρα μεταξύ γυάλινων στρωμάτων, είναι πολύ καλύτερο από το μονό γυαλί, αλλά ο κρύος εξωτερικός αέρας συνεχίζει να διαρρέει από τις άκρες. Δείτε παρακάτω τα προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε για να ασφαλίσετε τα παράθυρα σας.

Πόρτες και ηλεκτρικές πρίζες

Κάθε πόρτα που οδηγεί έξω ή σε ένα διάδρομο αποτελεί αυτόματο ύποπτο για απώλεια θερμότητας. Πρέπει να κλείσετε αυτά τα κενά γύρω από τις πόρτες σας. Οι ηλεκτρικές πρίζες είναι επίσης ένας άλλος τομέας απώλειας θερμότητας. Εάν μπορείτε να αισθανθείτε τον κρύο αέρα που ρέει από αυτές, τότε πρέπει να τις σφραγίσετε. Μπορείτε να διατηρήσετε αυτές τις τροποποιήσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Προσθέστε ένα χαλί

Τα δάπεδα από ξύλο και πλακάκια είναι εξαιρετικοί αγωγοί του κρύου και γι ‘αυτό μπορεί να είστε σε ένα ζεστό δωμάτιο και τα πόδια σας να παγώνουν. Αυτά τα δάπεδα θα αφαιρέσουν τη θερμότητα του χώρου, γι’ αυτό καλύψτε τα με χαλιά.

Κλείστε την θέρμανση του χώρου

Η θέρμανση είναι ακριβή. Μόλις ολοκληρώσετε τη δουλειά της θέρμανσης του σπιτιού, μπορείτε να την κλείσετε. Μερικά πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ζεσταθείτε είναι οι ζεστές παντόφλες, ένα ζεστό σετ πιτζάμπες για το σπίτι και πολλά άλλα.

Αερόθερμα

Τα αερόθερμα είναι αναποτελεσματικά, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα θερμαίνοντας μόνο το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεστε. Το Vornado VH200 (60 $) είναι σχετικά ενεργειακά αποδοτικό και η κορυφαία μας επιλογή για αερόθερμο χώρου. Θα μπορούσε να ζεστάνει ένα ολόκληρο δωμάτιο το χειμώνα; Ναι!

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να σας φάνηκαν χρήσιμα και να περάσετε έναν πιο ζεστό χειμώνα!

Πηγή πληροφοριών: wired.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS