ΑρχικήTop PicksΠοια είναι τα καλύτερα VPN για Xbox για το 2021!

Ποια είναι τα καλύτερα VPN για Xbox για το 2021!

Η αγορά των εικονικών ιδιωτικών δικτύων (VPN) αναπτύσσεται πολύ γρήγορα – κάτι που μπορεί να δυσκολέψει την εύρεση του κατάλληλου παρόχου VPN για να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Αλλά εάν ψάχνετε την καλύτερη υπηρεσία VPN για χρήση με την κονσόλα παιχνιδιών Xbox, διαβάζετε το κατάλληλο άρθρο. (Οι δοκιμές για την καλύτερη υπηρεσία έγιναν από το CNET.)

Xbox VPN

Ενώ υπάρχουν δεκάδες πάροχοι VPN εκεί έξω, δεν προσφέρουν όλοι ανταγωνιστικές ταχύτητες, μόνο μερικοί μπορούν να συνεργαστούν με video streaming και δεν υποστηρίζουν όλοι την πλατφόρμα του Xbox. Ωστόσο, μετά την δοκιμή πλήθους υπηρεσιών VPN, το CNET εντόπισε τρεις μεγάλους παρόχους εικονικού ιδιωτικού δικτύου που αξίζουν την προσοχή σας.

Εάν θέλετε να προστατεύσετε το απόρρητο των παιχνιδιών σας, να ξεπεράσετε το γεωγραφικό αποκλεισμό, να μετριάσετε τον κίνδυνο μιας επίθεσης DDoS και να διατηρήσετε την ταχύτητα της σύνδεσης σας στο διαδίκτυο, κάθε υπηρεσία VPN που αναφέρεται εδώ θα κάνει όλα αυτά και πολλά άλλα.

ExpressVPN (Το γρηγορότερο VPN για παιχνίδια)

  • Αριθμός διευθύνσεων IP: 30.000
  • Servers: 3.000 σε 94 χώρες
  • Αριθμός ταυτόχρονων συνδέσεων: 5
  • Κόστος: 3 μήνες δωρεάν με πρόγραμμα 1 έτους

Όταν παίζετε, η ταχύτητα είναι το κλειδί, έτσι δεν είναι; Το ExpressVPN είναι καλύτερο από τους μεγαλύτερους παρόχους VPN του κλάδου, τόσο στις δικές μας δοκιμές ταχύτητας όσο και στους άλλους ιστότοπους αξιολόγησης. Ναι, αυτή η υπηρεσία VPN είναι πιο ακριβή από τις άλλες δύο επιλογές VPN που αναφέρονται εδώ, αλλά με το επιπλέον δολάριο ανά μήνα παίρνετε τρελές ταχύτητες, κάτι που είναι σημαντικό όταν αναζητάτε το καλύτερο VPN για το Xbox One ή οποιαδήποτε άλλη connected συσκευή. Η χρήση οποιουδήποτε VPN μπορεί συνήθως να μειώσει την ταχύτητα του διαδικτύου σας κατά το ήμισυ ή περισσότερο, αλλά όταν πραγματοποιήσαμε δοκιμές ταχύτητας στο ExpressVPN, διαπιστώσαμε ότι μείωσε τις συνολικές ταχύτητες του διαδικτύου μας κατά λιγότερο από 2%.

VPN

Όπως και οι άλλοι δύο πάροχοι αυτής της λίστας, το ExpressVPN δεν επιβάλλει όρια δεδομένων και προσφέρει απεριόριστη εναλλαγή στον VPN server μεταξύ του δικτύου δίσκων RAM 100%. Αυτό το τελευταίο κομμάτι είναι μια σημαντική ώθηση για την ασφάλεια εάν θέλετε να κρατήσετε τους ενοχλητικούς παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου εκτός της επιχείρησης σας. Εάν είστε εσείς, αξίζει επίσης να επισημάνετε ότι η πολιτική απαγόρευσης καταγραφής του ExpressVPN δοκιμάστηκε το 2017 όταν οι τουρκικές αρχές ζήτησαν από την εταιρεία VΡN να παραδώσει τα αρχεία καταγραφής χρήσης κατά την έρευνα ενός πρέσβη. Χωρίς να διατηρεί τα αρχεία καταγραφής, το ExpressVPN δεν είχε τίποτα να προσφέρει όταν κατασχέθηκαν οι servers του.

Δυστυχώς, το ExpressVPN προσφέρει μόνο πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις σε σύγκριση με τις έξι του NordVPN και τις 10 του IPVanish.

NordVPN (Αξιοπιστία κορυφαίου επιπέδου)

  • Αριθμός διευθύνσεων IP: 5.000
  • Servers: 5.200 σε 62 χώρες
  • Αριθμός ταυτόχρονων συνδέσεων: 6
  • Κόστος: 3,49 $ / μήνα (έκπτωση 75%) για ένα πρόγραμμα 3 ετών

Εάν θέλετε έναν client VΡN του οποίου η σύνδεση δεν πρόκειται να σταματήσει σε εσάς, επιλέξτε το NordVPN. Το NordVPN γνωστό για το τεράστιο, αξιόπιστο δίκτυο, την ισχυρή προστασία VPN και τις ανταγωνιστικές ταχύτητες, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές VPN για το Xbox One.

Xbox VPN

Αν και δεν ήταν τόσο γρήγορο όσο το ExpressVPN στις δοκιμές ταχύτητας, το NordVPN μειώνει μόνο την ταχύτητα του διαδικτύου κατά το ένα τρίτο, ενώ τα περισσότερα VPN το μειώνουν κατά το ήμισυ ή περισσότερο.

Παρά την παραβίαση ασφαλείας που αναφέρθηκε πέρυσι, το NordVΡN είναι επίσης ένα ισχυρό εργαλείο για την ασφάλεια. Η περιορισμένη φύση της παραβίασης και η άμεση μετακίνηση όλων των server σε αποκλειστικά δίσκο RAM (μια πολύ πιο ασφαλής λειτουργία) του επέτρεψε να διατηρήσει τη φήμη του ως πολύτιμο εργαλείο VΡN.

Όπως όλα τα VPN που αναφέρονται εδώ, το NordVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

IPVanish

  • Αριθμός διευθύνσεων IP: 40.000
  • Servers: 1.300 σε 75 χώρες
  • Αριθμός ταυτόχρονων συνδέσεων: 10
  • Κόστος: 3,99 $ / μήνα και 48 $ για ένα χρόνο

Το IPVanish έχει γίνει πολύ πιο ανταγωνιστικό στην αγορά του VΡN καθώς διαθέτει ένα εκτεταμένο διεθνές δίκτυο από servers.

Xbox

Αυτό το VPN χρησιμοποιεί λιγότερο από το μισό του συνολικού αριθμού των server που κατέχει το ExpressVPN, αλλά περίπου 10.000 περισσότερες διευθύνσεις IP για να παραμείνει ανταγωνιστικό. Το διασκεδαστικό, διαμορφώσιμο interface σας επιτρέπει να επιλέξετε την ταχύτερη σύνδεση VPN ανά πάσα στιγμή για μετάβαση από χώρα σε χώρα. Επίσης, το IPVanish VΡN προσφέρει έως και 10 ταυτόχρονες συνδέσεις στον βασικό του λογαριασμό. Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS