ΑρχικήinetΚίνα: Ο καύσωνας υποχωρεί και η Foxconn συνεχίζει την παραγωγή iPad

Κίνα: Ο καύσωνας υποχωρεί και η Foxconn συνεχίζει την παραγωγή iPad

Πριν από μερικές εβδομάδες, μέρος της παραγωγής iPad σταμάτησε λόγω του χειρότερου καύσωνα που έχει αντιμετωπίσει η Κίνα τα τελευταία 60 χρόνια. Το εργοστάσιο της Foxconn στη νοτιοδυτική επαρχία Σιτσουάν χρειάστηκε να κλείσει λόγω των υψηλότερων θερμοκρασιών. Τώρα, με την υποχώρηση του καύσωνα, η Foxconn λειτουργεί και πάλι σε κανονική δυναμικότητα.

Δείτε επίσης: Netflix: Συνδέει τους χρήστες iPhone και iPad με μια εξωτερική σελίδα εγγραφής

ipad

Η έκθεση προέρχεται από τη Nikkei Asia και λέει ότι η Foxconn «ξεκίνησε ξανά την λειτουργία του εργοστασίου στην επαρχία Σιτσουάν μετά από τοπική εντολή διακοπής λειτουργίας που έληξε την Πέμπτη σε ένα ιστορικό κύμα καύσωνα», που σημαίνει ότι η παραγωγή iPad επιστρέφει στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Δείτε επίσης: Apple: Κυκλοφορεί νέες εκδόσεις iOS, iPadOS, macOS, watchOS και tvOS

Το εργοστάσιο της Foxconn στο Chengdu, το οποίο συναρμολογεί iPad για την Apple, άρχισε να λειτουργεί ξανά σε κανονική δυναμικότητα την Πέμπτη, επιβεβαίωσε ένα άτομο κοντά στο εργοστάσιο. Οι αρχές φαίνεται να παρέχουν στην Foxconn, επίσης γνωστή ως Hon Hai Precision Industry, ισχύ κατά προτεραιότητα, λαμβάνοντας υπόψη τον οικονομικό αντίκτυπο στην περιοχή.

ipad

Δείτε επίσης: Η Apple προσθέτει τα iPad Air 2 & iPad Mini 2 στη λίστα των Vintage προϊόντων

Την στιγμή που η τοπική κυβέρνηση έκλεισε το εργοστάσιο της Foxconn, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo έγραψε ότι «αν το θέμα με την διακοπή ρεύματος τελειώσει στις 20 Αυγούστου, οι επιπτώσεις θα είναι περιορισμένες». Ενώ διήρκεσε επτά ημέρες περισσότερο από το αναμενόμενο, δεν είναι σαφές πώς επηρέασε την παραγωγή iPad μακροπρόθεσμα.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS