ΑρχικήinetΗ Apple δεν θα ενισχύσει την παραγωγή του iPhone 14 λόγω πτώσης...

Η Apple δεν θα ενισχύσει την παραγωγή του iPhone 14 λόγω πτώσης της ζήτησης

Η Apple φέρεται να καταργεί τα σχέδια για την αύξηση της παραγωγής του νέου της iPhone 14 λόγω χαμηλότερης από την αναμενόμενη ζήτηση.

Δείτε επίσης: Η Apple καταργεί το app του ρωσικού social network VK από το App Store

apple iPhone

Η εταιρεία έχει πει στους προμηθευτές να εγκαταλείψουν τις προετοιμασίες για την ενίσχυση της συναρμολόγησης της νέας σειράς προϊόντων, αναφέρει το Bloomberg News.

Η Apple αρχικά υπολόγισε ότι η αυξανόμενη ζήτηση θα απαιτούσε επιπλέον 6 εκατομμύρια μονάδες πέρα ​​από τα αρχικά σχέδια για 90 εκατομμύρια για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με το Bloomberg.

Δείτε επίσης: Fast Company hack: Οι χάκερ στέλνουν ρατσιστικό μήνυμα μέσω του Apple News

Αλλά η εταιρεία πιστεύει τώρα ότι δεν θα πρέπει να παράγει περισσότερα από 90 εκατομμύρια μοντέλα iPhone 14 — που είναι ο ίδιος αριθμός που παρήχθη την ίδια περίοδο πέρυσι.

Οι οικονομολόγοι λένε ότι οι φόβοι για παγκόσμια ύφεση, τα ραγδαία επίπεδα πληθωρισμού και οι γεωπολιτικές αναταραχές που προκαλούνται από τον πόλεμο στην Ουκρανία προκαλούν συρρίκνωση της ζήτησης για προϊόντα.

apple iPhone

Η IDC εκτιμά ότι η αγορά smartphone θα συρρικνωθεί κατά 6,5% φέτος σε 1,27 δισεκατομμύρια μονάδες, σύμφωνα με το Bloomberg.

Δείτε επίσης: Η Apple εξηγεί γιατί το Duplicate Photos album δεν εμφανίζεται σε όλους

Το Bloomberg ανέφερε ότι «άτομα που είναι εξοικειωμένα με το θέμα» λένε ότι η ζήτηση είναι μεγαλύτερη για τα πιο ακριβά μοντέλα iPhone 14 Pro σε σύγκριση με τη βασική έκδοση.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Apple δήλωσε ότι θα μεταφέρει την κατασκευή του iPhone 14 από την Κίνα στην Ινδία λόγω των συνεχιζόμενων περιορισμών λόγω COVID-19 που έχουν διαταράξει τη βιομηχανία καθώς και τις γεωπολιτικές εντάσεις στην περιοχή.

Η Apple παρουσίασε την τελευταία της σειρά iPhone νωρίτερα αυτό το μήνα. Έχουν βελτιωμένες κάμερες, ταχύτερους επεξεργαστές και μπαταρίες μεγαλύτερης διάρκειας στις ίδιες τιμές με τα περσινά μοντέλα.

Πηγή πληροφοριών: nypost.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS