ΑρχικήTop PicksΑποκτήστε τα αγαπημένα σας smartphone τώρα σε έκπτωση!

Αποκτήστε τα αγαπημένα σας smartphone τώρα σε έκπτωση!

Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα νέο smartphone, υπάρχουν πολλές υψηλής ποιότητας επιλογές στην αγορά αυτή τη στιγμή, πολλά προηγμένα μοντέλα ωστόσο μπορεί να έχουν υψηλό κόστος. Αν αναζητάτε έναν τρόπο να αποκτήσετε μια πιο οικονομική συσκευή, μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Pixel και το OnePlus σε έκπτωση.

έκπτωση smartphone

Η Woot προσφέρει μειωμένες τιμές στις συσκευές Google Pixel και OnePlus, κάνοντάς τα πιο προσιτά για εσάς. Μπορείτε να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, με τιμές που ξεκινούν από 270 δολάρια (~247€). Αυτές οι ειδικές προσφορές είναι διαθέσιμες μέχρι τις 22 Μαρτίου, ή μέχρι εξάντληση των αποθεμάτων. Ωστόσο, προβλέπεται ότι ορισμένα από αυτά θα εξαντληθούν γρήγορα, επομένως συνιστούμε να κάνετε τις αγορές σας άμεσα.

Δείτε επίσης: Motorola Moto G Power 5G 2023 με έκπτωση 100 $ στην Amazon!

Το Google Pixel 8 αποτελεί την τελευταία λέξη τεχνολογίας, με νέο σχεδιασμό, ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης και πιο φωτεινή οθόνη. Αξιοποιεί εντυπωσιακή υποστήριξη λειτουργικού συστήματος για 7 ολόκληρα χρόνια. Η βασική έκδοση κοστίζει 699 δολάρια (~640€) απευθείας από το Google Store, ενώ η Woot προσφέρει το μοντέλο των 128 GB μόνο με 540 δολάρια (~495€) αυτή τη στιγμή, εξοικονομώντας συνολικά 159 δολάρια (~145€). Το Google Pixel 8 αποτελεί την κορυφαία επιλογή για Android κάτω από 700 δολάρια.

Αν δεν χρειάζεστε απαραίτητα το πιο πρόσφατο μοντέλο, μπορείτε να αποκτήσετε το Google Pixel 7 Pro, το οποίο παραμένει μια αξιόπιστη επιλογή για πολλούς. Οι τιμές στο Google Store ξεκινούν από 899 δολάρια (~823€) για αυτό το μοντέλο με οθόνη 6,7 ιντσών και εξαιρετική κάμερα, αλλά μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις 500 δολάρια (~458€) αυτή τη στιγμή από τη Woot.

Για μια πιο οικονομική επιλογή κάτω από $300 (~274€), η Woot προσφέρει εξαιρετικές επιλογές. Αυτή τη στιγμή, το OnePlus 10T είναι διαθέσιμο μόνο με $300 (~274€), λιγότερο από το μισό της αρχικής του τιμής. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 6,7 ιντσών και γρήγορη φόρτιση 150 watt.

smartphone έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα: Αποκτήστε το Surface Pro 9 με έκπτωση από την Amazon!

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το Google Pixel 6A με μόλις $270 (~247€) από την Woot, μια έκπτωση $79 (~72€) σε σχέση με το Google Store. Θεωρείται η καλύτερη και πιο οικονομική επιλογή για smartphone, με αυτή την προσφορά να το καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό.

Πηγή: cnet

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS