ΑρχικήinetΗ Microsoft ανακοίνωσε τη λήξη της υποστήριξης του Windows Subsystem for Android

Η Microsoft ανακοίνωσε τη λήξη της υποστήριξης του Windows Subsystem for Android

Η Microsoft ανακοίνωσε τη λήξη της υποστήριξης του Windows Subsystem for Android, σηματοδοτώντας το τέλος της εφαρμογής στα Windows 11.

Η Microsoft ανακοίνωσε τη λήξη της υποστήριξης του Windows Subsystem for Android, σηματοδοτώντας το τέλος της εφαρμογής στα Windows 11.

Η Microsoft αθόρυβα ανακοίνωσε ότι θα καταργήσει το Windows Subsystem for Android (WSA) στα Windows 11 του επόμενου έτους. Η υποστήριξη θα τερματιστεί επίσημα στις 5 Μαρτίου 2025, και μετά από αυτήν την ημερομηνία, οι εφαρμογές Android δεν θα υποστηρίζονται πλέον στο λειτουργικό σύστημα.

Δείτε επίσης: Godeal24 Womens’s Day Offer: Αγοράστε Office 2021 Pro μόνο με 25,25 €

Εδώ είναι το μήνυμα που δημοσίευσε η Microsoft σε μια σελίδα υποστήριξης για το Windows Subsystem for Android (μέσω του Windows Central):

Η Microsoft τερματίζει την υποστήριξη για το Windows Subsystem for Android (WSA). Ως αποτέλεσμα, η Amazon Appstore στα Windows και όλες οι εφαρμογές και παιχνίδια που εξαρτώνται από το WSA δεν θα υποστηρίζονται πλέον από τις 5 Μαρτίου 2025. Μέχρι τότε, η τεχνική υποστήριξη θα παραμείνει διαθέσιμη στους πελάτες. Οι πελάτες που έχουν εγκαταστήσει το Amazon Appstore ή εφαρμογές Android πριν τις 5 Μαρτίου 2024, θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις εφαρμογές μέχρι την ημερομηνία κατάργησης των 5 Μαρτίου 2025.

Το Windows Subsystem for Android εισήχθη στα Windows 11 το φθινόπωρο του 2021, και η Microsoft συνεργάστηκε με την Amazon για να καταστήσει μια περιορισμένη επιλογή εφαρμογών από το Amazon App Store διαθέσιμη στα Windows. Ωστόσο, παρά τις διάφορες ενημερώσεις, η εμπειρία εκτέλεσης εφαρμογών Android στα Windows 11 δεν ήταν ποτέ και η καλύτερη. Η απόδοση ήταν συχνά ανεπαρκής, και το Amazon App Store έλειπε επίσης από τις μεγαλύτερες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store.

Δείτε ακόμα: Τα Windows 11 γίνονται μια πολύ πιο προσβάσιμη και παραγωγική εμπειρία

Αν το Windows Subsystem for Linux στα Windows 10 και Windows 11 ήταν μια εξαιρετική προσθήκη για τους προγραμματιστές, το Windows Subsystem for Android πιθανώς δεν έλαβε ποτέ κάποια αναγνώριση. Όπως πιθανώς διαπίστωσε η Microsoft, δεν χρειάζεστε πραγματικά εφαρμογές Android στα Windows 11 όταν οι ντόπιες εφαρμογές και οι εφαρμογές ιστού μπορούν να κάνουν καλύτερη δουλειά. Θα εκπλαγείτε επίσης αν οι εφαρμογές και παιχνίδια για iPhone και iPad που προσφέρει η Apple στο Mac App Store στα Apple Silicon Macs έχουν κάποια σημαντική χρήση.”

Πηγή πληροφοριών: thurrott.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS