ΑρχικήinetΤο Twitter απέλυσε δύο ανώτερα στελέχη-Έχει σχέση ο Elon Musk;

Το Twitter απέλυσε δύο ανώτερα στελέχη-Έχει σχέση ο Elon Musk;

Το Twitter, που σύντομα θα ανήκει στον Elon Musk, απέλυσε δύο υψηλόβαθμα στελέχη του, τον επικεφαλής του τμήματος Καταναλωτών, Kayvon Beykpour, και τον επικεφαλής του τμήματος που ασχολούνταν με τα έσοδα της εταιρείας, Bruce Falck.

Αν και η επίσημη ανακοίνωση του Twitter έκανε λόγο για αποχώρηση και όχι για απόλυση, τα δύο πρώην στελέχη ανέφεραν σε αναρτήσεις τους ότι η αποχώρηση δεν ήταν δική τους επιλογή.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk θα επιτρέψει στον Donald Trump να γυρίσει στο Twitter

Twitter απέλυσε Kayvon Beykpour Bruce Falck
Twitter: Απέλυσε δύο ανώτερα στελέχη-Έχει σχέση ο Elon Musk;

Ο Kayvon Beykpour, ο οποίος ήταν επικεφαλής των Periscope, Spaces και Fleets projects κατά τη διάρκεια της επταετούς θητείας του στην εταιρεία, απολύθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο Parag Agrawal, ενώ βρισκόταν σε άδεια πατρότητας.

Σε ένα email προς το προσωπικό, ο κ. Agrawal είπε ότι αυτή τη στιγμή γίνονται κάποιες αλλαγές στο Twitter. Κάποιες από αυτές τις αλλαγές βρίσκονται υπό τον έλεγχο της εταιρείας και κάποιες άλλες όχι. Ο διευθύνων σύμβουλος πρόσθεσε ότι οι αλλαγές αυτές δεν είναι εύκολες, αλλά είναι απαραίτητες για την εταιρεία.

Τα δύο στελέχη ανακοίνωσαν με δυσαρέσκεια την απόφαση της εταιρείας, τονίζοντας ότι δεν ήταν δική τους επιλογή.

Η αλήθεια είναι ότι δεν φανταζόμουν έτσι το πώς και πότε θα φύγω από το Twitter και δεν ήταν δική μου απόφαση. Ο Parag μου ζήτησε να φύγω αφού με ενημέρωσε ότι θέλει να πάει την ομάδα σε διαφορετική κατεύθυνση“, έγραψε στο Twitter ο κ. Beykpour.

Δείτε επίσης: Fake reviews: Η Trustpilot αφαίρεσε εκατομμύρια ψεύτικες κριτικές το 2021

Η ομάδα μας έχει κυκλοφορήσει τολμηρές και συναρπαστικές νέες εξελίξεις στο προϊόν (όπως Spaces, Communities, Topics, Creator tools, Safety controls) με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό την τελευταία δεκαετία“.

Ο Bruce Falck είπε, επίσης, ότι ο Agrawal τον απέλυσε.

Ο Jay Sullivan, ο οποίος είχε την ευθύνη του τμήματος καταναλωτών όσο ο Beykpour ήταν σε άδεια, αναλαμβάνει πλέον και επίσημα τη θέση. Λέγεται ότι θα έχει και την εποπτεία των εσόδων έως ότου οριστεί νέος επικεφαλής στο συγκεκριμένο τμήμα. 

Twitter Elon Musk

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Twitter απέλυσε τα δύο στελέχη σε μια κρίσιμη περίοδο, που αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία εξαγοράς της εταιρείας από τον Elon Musk. Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Musk έχει σχέση με την αποχώρηση των στελεχών, αλλά πριν λίγο καιρό είχε πει ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν απολύσεις εργαζομένων για μείωση του κόστους στο Twitter.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk λέει ότι η Tesla είναι ανοιχτή στην αγορά μιας εταιρείας mining

Πέρα από την απομάκρυνση των Beykpour και Falck, το Twitter είπε, επίσης, ότι παγώνει και τις προσλήψεις με εξαίρεση εκείνες που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία της εταιρείας.

Πηγή: www.independent.co.uk

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS