ΑρχικήinetΗ νέα VP of Culture της Blizzard θα διορθώσει την κουλτούρα της...

Η νέα VP of Culture της Blizzard θα διορθώσει την κουλτούρα της εταιρείας;

Η Activision Blizzard συνεχίζει να κάνει συνεχείς προσλήψεις υπό το φως του συνεχιζόμενου σκανδάλου για τις παρενοχλήσεις. Η Blizzard προσέλαβε την Jessica Martinez ως την πρώτη Vice President (VP) of Culture η οποία θα εφαρμόσει και θα επεκτείνει την στρατηγική κουλτούρας του game studio και θα ηγηθεί μιας ομάδας μάθησης και ανάπτυξης που θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος όπου οι άνθρωποι θα νιώθουν «ασφαλείς, σημαντικοί» και πρόθυμοι να συνεργαστούν.

Η Martinez έχει εργαστεί στην Disney για 14 χρόνια και είναι γνωστή για την οικοδόμηση μιας κουλτούρας εστιασμένης στη διαφορετικότητα και τις αξίες, αναφέρει η Blizzard. Σύμφωνα με την εταιρεία ηγήθηκε των προσπαθειών για την εναρμόνιση της ασφάλειας όταν η Disney αγόρασε βασικά στούντιο και κανάλια της Fox.

Η ανάρτηση του Mike Ybarra προέδρου της Blizzard ανέφερε ότι έφερε «έναν νέο οργανωτικό ηγέτη για το Ανθρώπινο Δυναμικό που θα οικοδομήσει εμπιστοσύνη, θα ενδυναμώσει τις ομάδες μας και θα βοηθήσει στην προώθηση ενός ασφαλούς, θετικού εργασιακού περιβάλλοντος για όλους». Είπε επίσης ότι η αποζημίωση για τα στελέχη θα εξαρτηθεί από την επιτυχία τους στη «δημιουργία ενός ασφαλούς, χωρίς αποκλεισμούς και δημιουργικού περιβάλλοντος εργασίας στη Blizzard».

Η κίνηση έρχεται μόλις εβδομάδες αφότου η Activision Blizzard προσέλαβε την diversity chief, Kristen Hines. Επίσης, έχουν προηγηθεί πολλές ανακατατάξεις εργαζομένων και οργανωτικές προσπάθειες στον απόηχο του σκανδάλου. Ο ανακατατάξεις έχει απολύσει ή πειθαρχήσει πολλούς εργαζόμενους επειδή συμμετείχαν ή ανέχονταν μια εχθρική εργασιακή κουλτούρα, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου της Blizzard J. Allen Brack. Δημιούργησε και μια “Workplace Responsibility Committee” για την καταπολέμηση των διακρίσεων και της παρενόχλησης.

Blizzard

Το αν αυτά τα μέτρα θα είναι αρκετά ή όχι, δεν είναι ακόμα σαφές. Ο επικεφαλής της Activision Blizzard, Bobby Kotick, παρέμεινε παρά τις πιέσεις για παραίτηση και μια αγωγή που του έκανε η Νέα Υόρκη. Το σωματείο Communications Workers of America, εν τω μεταξύ, κατέθεσε καταγγελία σε αξιωματούχους εργασίας των ΗΠΑ κατηγορώντας την εταιρεία ότι φίμωσε τις συζητήσεις για αγωγές παρενόχλησης. Ελπίζουμε ότι η Martinez θα μπορέσει να φέρνει πολύτιμες πολιτιστικές βελτιώσεις.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS