ΑρχικήReviewsΗ Garmin λανσάρει το νέο έξυπνο ρολόι Fenix ​​7

Η Garmin λανσάρει το νέο έξυπνο ρολόι Fenix ​​7

Η Garmin παρουσίασε το έξυπνο ρολόι Fenix ​​7, το πιο πρόσφατο μοντέλο στη σειρά των καλύτερων έξυπνων ρολογιών της για ποδηλασία.

Με βάση την επιτυχία του Fenix ​​6, το Fenix ​​7 διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του προκατόχου του, καθώς και αυξημένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μια ολοκαίνουργια λειτουργία που παρακολουθεί την αντοχή σας. Επιπλέον, ένα πρόσθετο μοντέλο, το Fenix ​​7X, διαθέτει ενσωματωμένο φακό που παρέχει hands-free light γρήγορης πρόσβασης.

Δείτε επίσης: Apple Watch και υγεία: Γιατί είναι χρήσιμο το έξυπνο ρολόι της Apple;

Garmin Fenix ​​7

Garmin Fenix ​​7: νέες δυνατότητες

Το Fenix ​​7 σηματοδοτεί την επόμενη γενιά του κορυφαίου μοντέλου της Garmin, ενός σταθερού έξυπνου ρολογιού πολλαπλών αθλημάτων που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τον χρήστη να βελτιώσει τις αθλητικές του επιδόσεις. Το νέο μοντέλο διαθέτει touchscreen interface με επιπλέον χειριστήρια κουμπιών, καθώς και εύχρηστους τοπογραφικούς χάρτες για πλοήγηση εκτός δικτύου.

Το νέο Fenix ​​7 έρχεται με όλα τα χαρακτηριστικά του 6, συμπεριλαμβανομένου του Recovery Time Advisor και των Daily Workout Suggestions. Η μεγαλύτερη νέα προσθήκη είναι το εργαλείο Real-Time Stamina, το οποίο επιτρέπει στους αθλητές να παρακολουθούν και να ελέγχουν τα επίπεδα άσκησης κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας τρεξίματος ή ποδηλάτου. Σύμφωνα με την Garmin, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει μια ιδέα για το πόση ενέργεια έχει απομείνει στο ρεζερβουάρ, ώστε να γνωρίζετε πόσο σκληρά μπορείτε να πιέσετε πριν από τη γραμμή τερματισμού.

Δείτε επίσης: Συνεργασία Super Mario και Tag Heuer: Ρολόι Wear OS κόστους 2.150 $

Επιπλέον, ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι το Visual Race Predictor, το οποίο λαμβάνει υπόψη την προηγούμενη εκπαίδευση για την εκτίμηση της προόδου.

Garmin Fenix ​​7

Garmin Fenix ​​7X: ηλιακή ενέργεια

Ακριβώς όπως το Fenix ​​6 ήρθε με ένα επιπλέον μοντέλο Sapphire Solar, η νέα σειρά Fenix ​​7 περιλαμβάνει το Fenix ​​7X με δυνατότητα ηλιακής ενέργειας. Με αυξημένη επιφάνεια, έχει ισχυρή δυνατότητα ηλιακής συγκομιδής που είναι 200 ​​τοις εκατό μεγαλύτερη από το Fenix ​​6. Για το λόγο αυτό, η Garmin δηλώνει ότι το νέο Fenix ​​7X μπορεί να διαρκέσει ακόμη περισσότερο από τον προκάτοχό του μεταξύ των φορτίσεων, με ισχυρή διάρκεια μπαταρίας έως και πέντε εβδομάδες σε λειτουργία «έξυπνου ρολογιού» ​​και έως και πέντε ημέρες σε λειτουργία GPS.

Δείτε επίσης: Ο fitness tracker Huawei Band 6 μοιάζει με έξυπνο ρολόι

Garmin Fenix ​​7 και 7X: τιμή και διαθεσιμότητα

Υπάρχουν συνολικά πέντε μοντέλα: Fenix ​​7, Fenix ​​7 Solar, Fenix ​​7 Sapphire Solar, Fenix ​​7S Sapphire Solar και Fenix ​​7X Sapphire Solar.

Οι τιμές τους ξεκινούν από 699,99 € και τα μοντέλα είναι διαθέσιμα για αγορά απευθείας από την Garmin.

Πηγή πληροφοριών: cyclingnews.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS