ΑρχικήinetΣχολείο χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία για την ασφάλεια της ομάδας ποδοσφαίρου

Σχολείο χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία για την ασφάλεια της ομάδας ποδοσφαίρου

Τα προγράμματα ποδοσφαίρου σε όλα τα γυμνάσια της Αμερικής αναζητούν τρόπους για να αυξήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα. Στο γυμνάσιο Pine Richland, οι παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου Rams προσαρμόζονται σε μια νέα τεχνολογική συσκευή που όχι μόνο κάνει την προπόνηση απρόσκοπτη, την καθιστά και ασφαλέστερη.

Η ομάδα χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να προσομοιώσει τον αγώνα με τον αντίπαλο της επόμενης εβδομάδας.

Η συσκευή ονομάζεται GoRout και είναι στο μέγεθος ενός iPhone. Οι παίκτες της ομάδας τοποθετούν την συσκευή στη μέση τους και όταν η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει, ένας από τους προπονητές βρίσκει το παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας στο οποίο θέλει να προπονηθούν οι παίκτες στο τηλέφωνο ή το iPad του και το “στέλνει” στη συσκευή κάθε μεμονωμένου παίκτη.

ποδοσφαίρου
Σχολείο χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία για την ασφάλεια της ομάδας ποδοσφαίρου

“Τώρα είναι όλα εκεί στη μικρή μίνι συσκευή GoRout. Το κοιτάζουν, τους λέει ακριβώς το παιχνίδι, τι να κάνουν και πώς να το κάνουν”, δήλωσε ο Kasperowicz. «Κάντε την άσκηση σας και επιστρέψτε στο σημείο σας. Κοιτάξτε την συσκευή και αν χρειαστεί να μετακινηθείτε, πατήστε για να προχωρήσετε στην επόμενη άσκηση ή αν έχετε ολοκληρώσει στο επόμενο παιχνίδι. Είναι φοβερό.”

«Έτσι με το GoRout, ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Ο προπονητής μπορεί να κρατήσει σημειώσεις, μπορεί να μου πει πως να κάνω σωστά την άσκηση, τι πρέπει να κάνω για να μαρκάρω κάποιον και πως να το κάνω», είπε ο Boyd, παίκτης της ομάδας.

Όλοι οι παίκτες και οι προπονητές είπαν στο Channel 11 Sports Anchor Jenna Harner ότι η συσκευή είναι τρομερή. «Ο ρυθμός της προπόνησης της ομάδας μας πηγαίνει περίπου δύο φορές πιο γρήγορα από ό, τι πριν», είπε ο Boyd.

Το GoRout παρέχει κάτι περισσότερο από την απλή αύξηση της απόδοσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Εξαλείφει την ανάγκη για κουβέντα, επιτρέποντας στους παίκτες να κρατήσουν τις κοινωνικές αποστάσεις οι οποίες είναι απαραίτητες εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19.

Ο Kasperowicz είπε ότι με την επιτυχία που έχει αυτή την στιγμή η ομάδα ποδοσφαίρου, ο ουρανός είναι ο όριο. “Υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία πλέον. Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που κάναμε εδώ και πολύ καιρό.”

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS