ΑρχικήHow ToΠώς να δημιουργήσετε wallpapers σε iPhone και iPad

Πώς να δημιουργήσετε wallpapers σε iPhone και iPad

Ένα προσαρμοσμένο wallpaper ταιριάζει πολύ καλά με τα προσαρμοσμένα εικονίδια εφαρμογών και τα προσαρμοσμένα widget. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο το να δημιουργήσετε τη δική σας ταπετσαρία. Το μόνο που χρειάζεται είναι η εφαρμογή Shortcuts στο iPhone και το iPad σας.

Χρησιμοποιώντας τη συντόμευση WallCreator από MacStories, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ταπετσαρία απευθείας στο iPhone ή το iPad σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε την ταπετσαρία τυχαία ή μπορείτε να καθορίσετε ένα συγκεκριμένο χρώμα.

iphone ipad

Το WallCreator είναι απίστευτα απλό στη χρήση. Προσδιορίζει αυτόματα ποια συσκευή χρησιμοποιείτε και δημιουργεί μια ταπετσαρία που έχει το τέλειο μέγεθος, ώστε να μην χρειάζεται να γνωρίζετε την ανάλυση οθόνης του iPhone ή του iPad σας.

Αυτό που είναι ωραίο είναι ότι η συντόμευση υποστηρίζει τόσο τα Hex code όσο και τα απλά χρώματα (που γράφονται με απλά αγγλικά ονόματα). Έτσι, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια ταπετσαρία από πάνω προς τα κάτω με μοβ και μπλε χρώμα, μπορείτε να το κάνετε σε λίγα δευτερόλεπτα.

Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Untrusted Shortcuts για την εφαρμογή Shortcuts. Αυτή η ρύθμιση σάς επιτρέπει να εκτελείτε συντομεύσεις που λαμβάνονται από το internet.

Μόλις γίνει αυτό, ανοίξτε το shortcut link WallCreator στο Safari (ή το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας). Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Get Shortcut”.

iphone ipad

Αυτή η ενέργεια θα ανοίξει τη συντόμευση στην εφαρμογή Shortcuts. Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί “Add Untrusted Shortcut”.

iphone ipad

Η συντόμευση θα προστεθεί τώρα στην καρτέλα “My Shortcuts”. Από εδώ, πατήστε τη συντόμευση “WallCreator” για να ξεκινήσετε να τη χρησιμοποιείτε.

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε τον τύπο της ταπετσαρίας. Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε ένα τυχαίο χρώμα, τυχαία κλίση ή μπορείτε να καθορίσετε ένα συμπαγές ή ντεγκραντέ χρώμα.

Η δημιουργία μιας τυχαίας ταπετσαρίας είναι πολύ απλή. Για αυτό το παράδειγμα, ας δημιουργήσουμε μια διαγώνια κλίση. Επιλέξτε “Gradient – Diagonal”.

iphone ipad

Εισαγάγετε το πρώτο όνομα του χρώματος ή τον Hex code και μετά πατήστε το κουμπί “Done”.

iphone ipad

Στη συνέχεια, εισαγάγετε το δεύτερο όνομα του χρώματος ή τον hex code, και πάλι, πατήστε το κουμπί “Done”.

Τώρα θα δείτε την προεπισκόπηση της ταπετσαρίας. Εδώ, πατήστε το κουμπί “Done”.

iphone ipad

Εάν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το shortcut, το WallCreator θα ζητήσει πρόσβαση στις φωτογραφίες σας. Πατήστε το κουμπί “ΟΚ” για να εκχωρήσετε την άδεια του shortcut στις εικόνες σας.

Από το επόμενο banner, πατήστε την επιλογή “Yes, Save It” για να αποθηκεύσετε την ταπετσαρία στη βιβλιοθήκη των φωτογραφιών σας.

iphone ipad

Μόλις αποθηκευτεί η ταπετσαρία, πατήστε το κουμπί “OK” για να τερματίσετε τη διαδικασία του shortcut.

Μπορείτε να επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία για να δημιουργήσετε όσες ταπετσαρίες θέλετε.

Μόλις δημιουργήσετε την ταπετσαρία, ήρθε η ώρα να την βάλετε στο iPhone ή το iPad σας.

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή “Photos” και μεταβείτε στην εικόνα. Εδώ, πατήστε το κουμπί Share από την κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

Τώρα, επιλέξτε το “Use As Wallpaper”.

Από την επόμενη οθόνη, πατήστε το κουμπί “Set”.

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να ρυθμίσετε την ταπετσαρία μόνο για την οθόνη κλειδώματος, την αρχική οθόνη ή και τα δύο.

iphone ipad

Και τώρα, η ταπετσαρία έχει ρυθμιστεί.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS