ΑρχικήinetSamsung Unpacked Event: 5 Αυγούστου αποκαλύπτεται το Galaxy note 20

Samsung Unpacked Event: 5 Αυγούστου αποκαλύπτεται το Galaxy note 20

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία που θα διεξαχθεί το επόμενο μεγάλο Unpacked event της. Η εταιρεία θα παρουσιάσει τα νεότερα μοντέλα συσκευών της – το Galaxy Note 20, τη δεύτερη γενιά Galaxy Fold (Galaxy Z Fold 2), το νέο Galaxy Watch 3 αλλά και το tablet Galaxy Tab S7– σε ένα virtual event που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Αυγούστου, στις 17:00 ώρα Ελλάδας. Η εταιρεία δήλωσε ότι θα φιλοξενήσει το Unpacked event της στο www.samsung.com. Αυτή η κίνηση της Samsung ακολουθεί παρόμοιες κινήσεις από εταιρείες όπως η Apple, οι οποίες έχουν μετατοπίσει τα event τους στο διαδίκτυο ενόψει της πανδημίας του COVID-19.

Galaxy Note 20-Samsung-Unpacked event

Στο Unpacked event της, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει το Galaxy Z Fold 2, το οποίο μετατρέπεται από τηλέφωνο σε tablet. Η νέα συσκευή θα διαθέτει εσωτερική οθόνη 7,7 ιντσών στο πλήρες άνοιγμα της, ενώ μια δεύτερη εξωτερική, θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που διέθετε το αρχικό Galaxy Fold. Ορισμένοι λένε ότι θα έρθει με γραφίδα S Pen, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι η Samsung θα παρουσιάσει ένα φθηνότερο Fold E ή Fold Lite παράλληλα με το ακριβότερο Fold 2.Η Samsung ίσως επιλέξει να παρουσιάσει και μια σειρά από άλλες συσκευές όπως tablets και wearables, ειδικά από τη στιγμή που δεν θα συμμετάσχει στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας, την IFA, η οποία θα διεξαχθεί μεταξύ 3 και 5 Σεπτεμβρίου.

Μαζί με τα νέα πτυσσόμενα κινητά, η Samsung στο Unpacked event της 5ης Αυγούστου αναμένεται να αποκαλύψει το Galaxy Note 20. Αντί για δύο μοντέλα, όπως το Galaxy Note 10 και το Note 10 Plus, η Samsung θα μπορούσε να παρουσιάσει τρία μοντέλα Note φέτος – τα Note 20, Note 20 Plus και Note 20 Ultra. Όλα τα μοντέλα είναι πιθανό να συνοδεύονται από 5G.

Samsung

Γενικότερα, είναι μια δύσκολη περίοδος για τις εταιρείες να κυκλοφορούν νέα μοντέλα κινητών. Το 2020, υπο κανονικές συνθήκες, θα μπορούσε να είναι μια δυνατή χρονιά για τη βιομηχανία τηλεφώνων, καθώς καινοτομίες όπως οι οθόνες με 5G και οι πτυσσόμενες οθόνες έκαναν τους ανθρώπους να ψωνίζουν ξανά. Παρόλα αυτά, οι οικονομικοί αγώνες και οι ανησυχίες για τον COVID-19 θα περιορίσουν τον αριθμό των συσκευών που μπορούν να βγάλουν οι εταιρείες, αλλά και τα τηλέφωνα που θα αγοράζουν οι καταναλωτές.


Η Samsung της Νότιας Κορέας ήταν μια από τις πρώτες αγορές που επλήγησαν από την πανδημία του Κορωνοϊού. Η εταιρεία έκλεισε προσωρινά εργοστάσια καθώς και τα τέσσερα καταστήματά της στις ΗΠΑ. Παράλληλα με την εξάπλωση της πανδημίας, η Samsung παρουσίασε την πιο σημαντική συσκευή της χρονιάς, το Galaxy S20. Ξεκινώντας από 999 $, η συσκευή θα μπορούσε να προσεγγίσει τους καταναλωτές εκτός εργασίας ή για να παρακολουθήσουν τα τραπεζικά τους υπόλοιπα. Τον Απρίλιο, η Samsung παρουσίασε μια νέα σειρά τηλεφώνων της σειράς Α στις ΗΠΑ που ξεκινούν από 110 $. Η εταιρεία φιλοδοξεί να προσελκύσει περισσότερους αγοραστές με γνώμονα τον προϋπολογισμό, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων εκατομμυρίων εργαζομένων στις ΗΠΑ.

Mobile World Congress-event

Η πανδημία του COVID-19 ανάγκασε τις εταιρείες να επανεξετάσουν τις εκδόσεις των προϊόντων τους. Η GSMA ακύρωσε το Mobile World Congress, το μεγαλύτερο συνέδριο για κινητά στον κόσμο, μια εβδομάδα προτού φτάσουν οι δημοσιογράφοι στη Βαρκελώνη για να μεταδώσουν το γεγονός, στα τέλη Φεβρουαρίου. Αντί για κυκλοφορία κινητών τους τελευταίους δύο μήνες, η Apple, η Huawei και η OnePlus έχουν πραγματοποιήσει online events ή έχουν παρουσιάσει συσκευές μέσω δελτίου τύπου. Η Apple στα τέλη Ιουνίου πραγματοποίησε ένα virtual developers conference, αντί να συγκεντρώσει χιλιάδες κατασκευαστές εφαρμογών στην Καλιφόρνια, ενώ τεχνολογικοί γίγαντες όπως η Google και το Facebook επέλεξαν να ακυρώσουν τα συνέδρια προγραμματιστών τους για φέτος.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS