ΑρχικήsecurityΔιαγωνισμός hacking για μαθητές και φοιτητές από την CompTIA

Διαγωνισμός hacking για μαθητές και φοιτητές από την CompTIA

Το National Cyber ​​League (NCL) έχει έναν νέο εταίρο στο έργο του για την προώθηση της καριέρας στην κυβερνοασφάλεια: την εταιρεία CompTIA. Η εταιρεία πιστοποίησης βοηθά το NCL με τους διαγωνισμούς κυβερνοασφάλειας που πραγματοποιούνται δύο φορές το χρόνο και έχουν σχεδιαστεί για φοιτητές που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον τομέα του hacking.

Η CompTIA θα φιλοξενήσει τις εκπαιδευτικές συνεδρίες στο CompTIA Cybersecurity Career Pathway και θα προσφέρει προπαρασκευαστικές συνεδρίες για να βοηθήσει τους παίκτες του NCL να ετοιμαστούν για τους διαγωνισμούς 2020-21.

Ο επικεφαλής του NCL, Kaitlyn Bestenheider (γνωστός και ως “CryptoKait”) θα συνεργαστεί με την CompTIA για να διασφαλίσει ότι όλοι οι τομείς της βιομηχανίας θα ενσωματωθούν στον διαγωνισμό hacking NCL.

CompTIA

Περισσότεροι από 10.000 μαθητές από 300 γυμνάσια/λύκεια και πανεπιστήμια στις ΗΠΑ θα διαγωνιστούν σε αυτά τα παιχνίδια. Ακολουθούν οι ημερομηνίες για την επόμενη διαγωνιστική περίοδο:

  • Οι εγγραφές ανοίγουν στις 23 Αυγούστου
  • Οι προπονήσεις ξεκινούν από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου
  • Η προπαρασκευαστική περίοδος για τα ατομικά παιχνίδια είναι 12 Οκτωβρίου – 19 Οκτωβρίου
  • Τα μεμονωμένα παιχνίδια είναι 23 Οκτωβρίου – 25 Οκτωβρίου
  • Τα ομαδικά παιχνίδια είναι στις 8 Νοεμβρίου

Στον διαγωνισμό hacking μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές γυμνασίου/λυκείου και φοιτητές κολεγιών των ΗΠΑ οι οποίοι θα δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στον εντοπισμό hackers από εγκληματολογικά δεδομένα, από penetration tests και ελέγχους ιστοσελίδων και να αντιμετωπίσουν επιθέσεις ransomware. Η συμμετοχή κοστίζει 35 $.

Οι παίκτες που θα βρεθούν στην κορυφή των ατομικών αγώνων στον hacking διαγωνισμό του NCL θα λάβουν μια δωρεάν φοιτητική συμμετοχή στην CompTIA.

Οι μαθητές που θα κερδίσουν στους ομαδικούς διαγωνισμούς θα λάβουν δωρεάν κουπόνι για τις εξετάσεις πιστοποίησης CompTIA, υλικό προετοιμασίας για μελέτη και πλήρη συμμετοχή στην CompTIA.

Η CompTIA έχει τρία κομμάτια ασφαλείας: το Cybersecurity Analyst (CySA +), το CASP + και το PenTest +. Το CySA + εφαρμόζει αναλυτικά στοιχεία συμπεριφοράς στο πεδίο ασφάλειας πληροφορικής. Το CASP + επικυρώνει την κριτική σκέψη και την κρίση σε πολλούς κλάδους ασφάλειας σε πολύπλοκα περιβάλλοντα. Το PenTest + προορίζεται για επαγγελματίες που χρησιμοποιούν δοκιμές penetration για τη διαχείριση τρωτών σημείων σε ένα δίκτυο.

διαγωνισμό μαθητές φοιτητές CompTIA

Το NCL είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε από δημόσιους οργανισμούς αφιερωμένους στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Η εκπαιδευτική εταιρεία Cyber ​​Skyline χορηγεί το NCL.

Υπάρχουν και άλλοι διαγωνισμοί που πραγματοποιούνται, όπως ο διαγωνισμός CyberPatriot National Youth Cyber ​​Defense, ο διαγωνισμός National Collegiate Cyber ​​Defense και οι Παγκόσμιοι Cyberlympics. Τα Cyber ​​Quests είναι διαδικτυακές προκλήσεις που δοκιμάζουν επίσης τις δεξιότητες ασφάλειας των συμμετεχόντων.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS