ΑρχικήbusinessTesla: Τα οχήματα με "Πλήρη-Αυτοκίνηση" κατασκευάστηκαν με Python

Tesla: Τα οχήματα με “Πλήρη-Αυτοκίνηση” κατασκευάστηκαν με Python

Tesla- πλήρης αυτοκίνησηΜετά την πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο Διευθύνων Σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla, Elon Musk, κοινοποιώντας βίντεο που έδειχνε ένα αυτοκίνητο που “μιλούσε”, η Tesla δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στην Autopilot page, το οποίο παρουσίαζε το νέο χαρακτηριστικό που αναμένεται να ενσωματωθεί στα οχήματά της. Το χαρακτηριστικό αυτό ονομάζεται “Πλήρης-Αυτοκίνηση” (“Full-self-Driving”). Αυτό το χαρακτηριστικό παρέχει στα οχήματα τη δυνατότητα να αναγνωρίζουν άλλα εν κινήσει οχήματα, σήματα, φανάρια και πεζούς. Πρόκειται για μία ακόμη καινοτομία που προκύπτει με τη βοήθεια της τεχνολογίας AI.πλήρης αυτοκίνηση

Παρά το γεγονός ότι ο Musk είχε ανακοινώσει ότι η Πλήρης-Αυτοκίνηση σχεδιαζόταν να είναι διαθέσιμη μέσα στο 2019, φαίνεται όμως ότι η προετοιμασία της θα διαρκέσει λίγο ακόμα καθώς θα χρειαστούν πολλές δοκιμές προτού να είναι έτοιμη για χρήση.πλήρης αυτοκίνηση με τεχνολογία AI Python

H Tesla σχεδιάζει να προσφέρει τη δυνατότητα της Πλήρους-Αυτοκίνησης αρχικά στην τιμή των 5000 δολαρίων, προτού τεθεί επίσημα σε εφαρμογή, και αργότερα στην τιμή των 7000 δολαρίων.

Ο Musk δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η Tesla θα κυκλοφορήσει σύντομα πάνω από ένα εκατομμύρια οχήματα με αισθητήρες και υπολογιστές που χρειάζονται για την Πλήρη-Αυτοκίνηση, συνδυασμός που ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Δήλωσε επίσης ότι πρόκειται να “φιλοξενήσει” το hackathon σύντομα, προσφέροντας στους ενδιαφερομένους την ευκαιρία να συνδεθούν με την ομάδα Tesla Autopilot.

Εξήγησε επίσης ότι το νευρωνικό δίκτυο αυτόματου πιλότου της Tesla (Tesla’s Autopilot neural network)  αρχικά κατασκευάστηκε με τη γλώσσα προγραμματισμού Python – για ταχεία επανάληψη – και στη συνέχεια μετατράπηκε σε C ++ και C για ταχύτητα και άμεση πρόσβαση υλικού.
Ταυτόχρονα, απαιτούνται τόνοι μηχανικών C ++ / C για τον έλεγχο των οχημάτων και ολόκληρο το υπόλοιπο αυτοκίνητο.

Τέλος ο Musk τόνισε ότι οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζονται να κατέχουν κάποιο σχετικό Διδακτορικό Δίπλωμα για να συμμετάσχουν στην ομάδα Autopilot. Αντιθέτως, αρκεί η βαθιά κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της τεχνολογίας AI και της ικανότητας να εφαρμόζει NNs με τρόπο που είναι πραγματικά χρήσιμος.

 

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS