ΑρχικήsecurityElon Musk: Ο CEO της Tesla επιτίθεται σε Google και Twitter

Elon Musk: Ο CEO της Tesla επιτίθεται σε Google και Twitter

Tesla's Musk vs google and twitterΟ Διευθύνων Σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla, Εlon Μusk, πρόσφατα κατηγόρησε την Google και το Twitter για τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα απάτης. Συγκεκριμένα ανέφερε πως η Google και το Twitter,προκειμένου να εισαγάγουν καινοτομίες σε σύντομο χρονικό διάστημα, καταφεύγουν πολλές φορές σε επιπόλαιες και απελπισμένες μεθόδους για να πετύχουν τους στόχους τους. Τόνισε, επίσης, ότι τα περιστατικά κρυπτο-απάτης στο Twitter έχουν φτάσει πλέον σε άλλο επίπεδο ξεπερνώντας κάθε όριο. Kι όχι μόνο αυτό αλλά τα δίκτυα Trolls του Twitter έχουν αρνητικές επιδράσεις στον δημόσιο λόγο και την κοινή γνώμη, ενώ παράλληλα κλέβουν και εξαπατούν τους ανθρώπους. Ακόμη, ο Musk επιτίθεται στην Google επισημαίνοντας πως βοηθά τους απατεώνες να ευδοκιμήσουν και να “κινήσουν τα νήματα” σε όποια κατεύθυνση επιθυμούν.musk vs twitter

Η επίθεση του Musk στην Google και στο Twitter δίχασε τον κόσμο των ΜΜΕ προκαλώντας μεγάλο κύμα αντιδράσεων. Ανάμεσα στα σχόλια που προκάλεσε η επίθεσή του, περιλαμβανόταν η πρόταση που του έκαναν κάποιοι να δημιουργήσει δική του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.musk vs google

Γενικά οι απατεώνες κατά καιρούς καταχρώνται τη δημοτικότητα του Musk μέσα από ψεύτικους  λογαριασμούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί  το γεγονός ότι το 2018 χάκερς χρησιμοποίησαν το όνομα και τη φυσιογνωμία του Musk για να ζητήσουν Bitcoin, προωθώντας μια διαφήμιση στο Twitter.

Παρά το γεγονός ότι το Twitter προσπάθησε να απαγορεύσει τους απατεώνες στην πλατφόρμα του, οι χάκερς  φαίνεται να παραβίασαν τον επίσημο λογαριασμό του Musk με έναν εξακριβωμένο ψεύτικο λογαριασμό, ο οποίος υποσχόταν στους 22,5 εκατομμύρια οπαδούς του δωρεάν κρυπτοσυχνότητες Bitcoin και ethereum.

Τέλος, ο Elon Musk κοινοποίησε πρόσφατα στο Twitter βίντεο με ένα “ομιλούμενο” Tesla δηλώνοντας ότι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό σύντομα θα ενσωματωθεί στα αυτοκίνητα της Tesla. Με αυτό τον τρόπο, τα αυτοκίνητα θα μπορούν να συνομιλούν γρήγορα με τους πεζούς και ακόμη θα μπορούν να ζητούν από αυτούς είτε να μπουν μέσα στο αυτοκίνητο είτε να εγκαταλείψουν τον δρόμο σε περίπτωση κυκλοφοριακής σύγχυσης.

 

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS