ΑρχικήsecurityGoogle σφάλμα: Βίντεο χρηστών στέλνονται σε άλλους χρήστες

Google σφάλμα: Βίντεο χρηστών στέλνονται σε άλλους χρήστες

Google Η Google επικοινώνησε με μερικούς χρήστες της με σκοπό να απολογηθεί για ένα “τεχνικό πρόβλημα” ή αλλιώς ένα σφάλμα, που είχε ως αποτέλεσμα την μεταφόρτωση βίντεο στα αρχεία άλλων χρηστών (σε χρήστες δηλαδή που δεν τους ανήκαν αυτά τα βίντεο).

Η εταιρεία ενημέρωσε του χρήστες μέσω email. Στο μήνυμα ανέφερε ότι το σφάλμα επηρέασε την υπηρεσία “download your data”, για το Google Photos τον περασμένο Νοέμβριο.

“Μεταξύ 21 και 25 Νοεμβρίου 2019, τα αρχεία μας δείχνουν ότι ζητήσατε από την Google να γίνει λήψη δεδομένων, η οποία περιελάμβανε περιεχόμενο από την υπηρεσία Google Photos“, γράφει η εταιρεία.

“Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ορισμένα βίντεο από το Google Photos στάλθηκαν εσφαλμένα σε αρχεία άλλων χρηστών”.

“Ένα ή περισσότερα βίντεο του λογαριασμού σας στο Google Photos επηρεάστηκαν από αυτό το ζήτημα”.

Η Google ανέφερε ότι αν ένας χρήστης προσπαθούσε να κατεβάσει δεδομένα του, η διαδικασία λήψης μπορεί να αντιμετώπιζε προβλήματα. Επίσης, μπορεί να έβρισκε στα αρχεία του βίντεο που δεν ανήκαν σε αυτόν.

Η τεχνολογική εταιρεία δήλωσε ότι το ζήτημα έχει πλέον διευθετηθεί.

“Διορθώσαμε το σφάλμα και κάναμε μια ενδελεχή ανάλυση για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Λυπόμαστε πολύ γι’ αυτό που συνέβη”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Τα άτομα που εξήγαγαν βίντεο που ανήκουν σε κάποιον άλλο, θα πρέπει να τα διαγράψουν.

“Σας συνιστούμε να πραγματοποιήσετε μια άλλη λήψη του περιεχομένου σας και να διαγράψετε το προηγούμενο περιεχόμενο που λάβατε”, είπε η εταιρεία στους χρήστες της.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας τόνισε ότι το συγκεκριμένο σφάλμα επηρέασε μόνο τα βίντεο και όχι τις φωτογραφίες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS