ΑρχικήsecurityΤΟΠ 5 καλύτερες Avast Free Antivirus εναλλακτικές για τα Windows!

ΤΟΠ 5 καλύτερες Avast Free Antivirus εναλλακτικές για τα Windows!

Το Avast είναι, μέχρι στιγμής, το καλύτερο free Antivirus software που διατίθεται για Windows. Ωστόσο, το Avast δεν είναι το μοναδικό δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις προστασίας από ιούς για Windows.

Avast

Bitdefender Antivirus Free Edition

Το Bitdefender Antivirus Free Edition τροφοδοτείται από βραβευμένη τεχνολογία για την ανίχνευση απειλών σε πραγματικό χρόνο και την αφαίρεση κακόβουλων προγραμμάτων. Εκτός από αυτό, το Bitdefender Antivirus Free Edition ειδικεύεται στις Anti-phishing και Anti-fraud λειτουργίες.

Avast

Avira Free Security Suite

Το Avira Free Security Suite είναι μια άλλη καλή εναλλακτική για τα Windows 10. Το Avira Free Security Suite φέρνει δέκα ισχυρές εφαρμογές για την ασφάλεια, την ιδιωτικότητα και την απόδοσή σας. Εκτός από την αφαίρεση απειλών ασφαλείας από τον υπολογιστή, το Avira Free Security Suite προσφέρει ένα βοηθητικό πρόγραμμα System Speedup που καθαρίζει τα junk files από τον υπολογιστή. Έτσι, το Avira Free Security Suite είναι σίγουρα η καλύτερη εναλλακτική λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη στιγμή.

Avast

Adaware Antivirus Free

Το Adaware Antivirus Free είναι ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή εναλλακτικά antivirus της Avast. Το antivirus tool προστατεύει τον υπολογιστή σας από όλα τα κακόβουλα προγράμματα. Όχι μόνο αυτό, αλλά αποτρέπει επίσης την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα ευαίσθητα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας. Επιπλέον, προσφέρεται email protection και προηγμένα φίλτρα anti-spam. Έτσι, το Adaware Antivirus Free είναι μια άλλη αξιόλογη εναλλακτική λύση.

AVG AntiVirus Free

Αν ψάχνετε για ένα Windows 10 security software  που είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να προσφέρει πλήρη προστασία από απειλές, τότε το AVG AntiVirus Free ίσως είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Το AVG AntiVirus Free edition σαρώνει και διορθώνει τα προβλήματα επιδόσεων του υπολογιστή. Επίσης, αποκλείει επισφαλείς συνδέσμους, λήψεις και email attachments.

Avast

McAfee Security Scan Plus

Το McAfee Security Scan Plus είναι βασικά ένα δωρεάν διαγνωστικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει τον υπολογιστή σας για κενά ασφαλείας. Το security tool ανιχνεύει και αφαιρεί αυτόματα από το σύστημά σας κακόβουλα προγράμματα, trojans και δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα (PUPs). Εκτός από αυτό, το McAfee Security Scan Plus παρέχει firewall protection και web security.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS