ΑρχικήHow ToΈχετε πρόβλημα με την εγκατάσταση των ενημερώσεων στα Windows 10; Δείτε πώς...

Έχετε πρόβλημα με την εγκατάσταση των ενημερώσεων στα Windows 10; Δείτε πώς θα το αντιμετωπίσετε

Windows Tα Windows 10 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα των Windows, αυτή τη στιγμή, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αυτό, εν μέρει οφείλεται και στην αποχώρηση πολλών χρηστών από τα Windows 7, μετά την ανακοίνωση της Microsoft για την απόσυρση ενημερώσεων από τον επόμενο χρόνο. Πολλοί, λοιπόν, χρήστες από τα Windows 7 μετακινήθηκαν στη νεότερη έκδοση.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν ενημερώνουν το σύστημά τους με τις πιο πρόσφατες ενημερωμένες εκδόσεις των Windows 10, με αποτέλεσμα να προκύπτουν διάφορα ζητήματα ασφαλείας.

Αν δυσκολεύεστε να ενημερώσετε τα Windows 10, τότε οι παρακάτω διαδικασίες θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν:

  • Ενεργοποίηση όλων των αυτόματων ενημερώσεων
  • Χρήση του εργαλείου αντιμετώπισης προβλημάτων (troubleshooter)
  • Χρήση του Reimage Repair
  • Επανεγκατάσταση των Windows

Ενεργοποιήστε όλες τις αυτόματες ενημερώσεις

Από προεπιλογή, κάποιες ρυθμίσεις, που κάνουν αυτόματα ενημερώσεις, είναι ενεργοποιημένες. Ωστόσο, οι χρήστες, για κάποιο λόγο, μπορεί να απενεργοποιήσουν ορισμένες από αυτές τις ρυθμίσεις, όπως για παράδειγμα την Υπηρεσία Intelligent Transfer Background (BITS).

Αν, λοιπόν, έχετε απενεργοποιήσει κάποιες από αυτές τις αυτόματες ενημερώσεις, καλό θα ήταν να τις ενεργοποιήσετε ξανά και να δοκιμάσετε ξανά να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις.

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο επιδιόρθωσης προβλημάτων (troubleshooter)

Το εργαλείο επιδιόρθωσης προβλημάτων έχει σχεδιαστεί για να σας διευκολύνει να εντοπίζετε και να αναγνωρίζετε προβλήματα, που υπάρχουν στο σύστημά σας και που εμποδίζουν την εγκατάσταση των ενημερώσεων.

Με αυτό το εργαλείο, το σύστημα μπορεί να εντοπίσει και να επιλύσει αυτόματα όποιο πρόβλημα υπάρχει. Στη συνέχεια, αν κάνετε επανεκκίνηση, θα μπορείτε να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις.

Μπορείτε να βρείτε το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: πίνακας ελέγχου> αντιμετώπιση προβλημάτων> ενημέρωση των Windows> εργαλείο επιδιόρθωσης (troubleshooter).

Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα Reimage Repair, για να διορθώσετε κατεστραμμένα αρχεία

Το Reimage Repair είναι ένα εργαλείο επιδιόρθωσης των Windows, το οποίο εντοπίζει και προσπαθεί να διορθώσει προβλήματα, που μπορεί να βρεθούν στο λειτουργικό σας σύστημα. Μπορεί, ακόμη, να βοηθήσει στην διόρθωση κατεστραμμένων αρχείων.

Μεταξύ των άλλων προβλημάτων, μπορεί να επιλύσει και το πρόβλημα, που προκαλεί αδυναμία εγκατάστασης των ενημερώσεων, επομένως είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα εδώ.

Κάντε ξανά εγκατάσταση των Windows

Είναι η τελευταία λύση. Αν έχετε δοκιμάσει όλα τα υπόλοιπα και δεν λειτούργησαν, τότε ίσως θα πρέπει να εγκαταστήσετε τα Windows ξανά από την αρχή.

Φυσικά, αν επιλέξετε αυτή τη λύση, θα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι όλα τα δεδομένα σας θα διαγραφούν. Επομένως, πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τα σημαντικά αρχεία σας πριν ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS