ΑρχικήsecuritySlack down: Πολλές υπηρεσίες του Slack εκτός λειτουργίας!

Slack down: Πολλές υπηρεσίες του Slack εκτός λειτουργίας!

Slack Η πλατφόρμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, Slack, αντιμετωπίζει, από χθες, κάποια προβλήματα, σε παγκόσμιο επίπεδο, με αποτέλεσμα πολλές υπηρεσίες να μην λειτουργούν σωστά.

Οι υπηρεσίες, που έχουν επηρεαστεί, είναι:

  • Ειδοποιήσεις
  •  Κλήσεις
  •  Συνδέσεις
  •  Search
  • Μηνύματα
  • Εφαρμογές/ APIs
  • Link Previews
  • Workspaces
  • Posts/ Αρχεία

Οι χρήστες της υπηρεσίας αναφέρουν ότι τα μηνύματα τους δεν στέλνονται, ενώ οι ίδιοι λαμβάνουν μια ειδοποίηση σφάλματος, η οποία τους ενημερώνει ότι “Το Slack δεν μπόρεσε να στείλει αυτό το μήνυμα. Δοκιμάστε ξανά | Ακύρωση”.

Άλλοι χρήστες αναφέρουν ότι η desktop εφαρμογή δεν τους επιτρέπει να δημιουργήσουν νέα workspaces.

Η ομάδα του Slack δήλωσε στη σελίδα της υπηρεσίας το εξής: “Μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν πρόβλημα με το Slack. Ερευνούμε το θέμα και σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας”.

Το Slack είναι μια cloud-based πλατφόρμα επικοινωνιών, που βοηθά τους υπαλλήλους μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων να επικοινωνούν και να εργάζονται σε έναν ενιαίο χώρο.

Η ομάδα έχει δημοσιεύσει πολλές ειδοποιήσεις, από χθες, σχετικά με το περιστατικό:

Ενημέρωση στο status page:

“Μερικοί πελάτες εξακολουθούν να αναφέρουν ζητήματα με πολλές υπηρεσίες. Αυτή τη στιγμή κάνουμε έρευνα και θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Λυπούμαστε για την ενόχληση”.

Μια ώρα αργότερα, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες:

“Διερευνούμε ακόμα τα προβλήματα με τις υπηρεσίες Slack, αλλά δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Θα επιστρέψουμε σύντομα με άλλη ενημέρωση. Συγγνώμη για τη διακοπή”.

Οι υπηρεσίες έχουν σχεδόν επανέλθει:

“Η λειτουργικότητα είναι σχεδόν πίσω στο φυσιολογικό, αλλά ορισμένοι χρήστες μπορεί να αντιμετωπίζουν ακόμα κάποια σποραδικά προβλήματα, καθώς εργαζόμαστε για την αποκατάσταση”.

Μετά από πολλές προσπάθειες αντιμετώπισης των ζητημάτων, η ομάδα λέει:

“Βλέπουμε κάποια σημάδια ανάκαμψης, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα την ακριβή πρόοδο”.

Το Slack ονόμασε το πρόβλημα: “Διακοπή – Πολλοί χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν στο Slack” και το status page λέει ότι:

“Αναμένουμε ότι οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν στο Slack μετά από μια ανανέωση (Cmd / Ctrl + R), αλλά εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με τις μεταφορτώσεις αρχείων”.

Απ’ ότι φαίνεται, αυτή τη στιγμή, τα προβλήματα έχουν αποκατασταθεί.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS