HomeUpdatesΤο Play Store προσθέτει υποστήριξη για το uninstall εφαρμογών από άλλες συσκευές...

Play Store adds support for uninstalling apps from other Android devices

Το Google Play Store στην πιό πρόσφατη ενημέρωση του προσθέτει μια νέα επιλογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να απεγκαθιστούν εφαρμογές από άλλες συσκευές Android απομακρυσμένα.

See also: Google Play Movies and TV: End of an era - How to access purchased content?

Όπως περιγράφεται στο changelog για τα Google System Updates, the Google Play Store βρίσκεται σε διαδικασία κυκλοφορίας μιας νέας επιλογής για απεγκατάσταση εφαρμογών από “άλλες συνδεδεμένες” συσκευές Android. Η Google αναφέρει σύντομα ότι υποστηρίζεται σε όλες τις περιπτώσεις Android (Auto, PC, Phone, TV και Wear).

Για να επεκτείνουμε περισσότερο σχετικά με το πώς λειτουργεί όλο αυτό, το TheSpAndroid κατάφερε να ενεργοποιήσει τη λειτουργία και να μοιραστεί εικόνες της διαδικασίας. Με την ενημέρωση σε έκδοση 38.8 του Google Play Store (που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει ευρέως), η νέα επιλογή απομακρυσμένης απεγκατάστασης της Google είναι κρυμμένη κάτω από την επιφάνεια. Μετά την ενεργοποίηση της λειτουργίας, η ενότητα “Manage Apps” του Google Play Store μπορεί να εμφανίσει εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες σε διαφορετική συσκευή Android από αυτήν που χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή, και η Application μπορεί στη συνέχεια να απεγκατασταθεί από την άλλη συσκευή μέσω αυτής της διεπαφής, όπως φαίνεται παρακάτω.

play store

Σημειώνεται ότι αυτό λειτουργεί προς το παρόν μόνο χρησιμοποιώντας το checkbox για την επιλογή εφαρμογών προς απεγκατάσταση. Κατά την επιλογή της επιλογής απεγκατάστασης, εμφανίζεται μια διεπαφή που δείχνει τις συνδεδεμένες συσκευές όπου η Application είναι εγκατεστημένη επί του παρόντος.

See also: Epic Games CEO: "Google is a dictator in its Play Store"

Επίσης ενδιαφέρον είναι ότι η λειτουργία αυτή σας επιτρέπει να ταξινομήσετε τη λίστα των εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες σε άλλες συσκευές σας ανάλογα με τη χρήση του storage space, κάτι που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο όταν αφαιρείτε εφαρμογές από, για παράδειγμα, μια συσκευή Google TV.

Δεν είναι σαφές πότε αυτή η δυνατότητα θα είναι ευρέως διαθέσιμη, αλλά ελπίζουμε ότι δεν θα καθυστερήσει ιδιαιτέρως.

Source: 9to5google.com

spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS