HomeinetIBM: Mac users are more productive than Windows computer users

IBM: Mac users are more productive than Windows computer users

Mac The company IBM, εδώ και αρκετά χρόνια, αφήνει τους Employees της να επιλέγουν οι ίδιοι τα τεχνολογικά products, που χρησιμοποιούν στην εργασία τους. Η ποικιλία των συσκευών των υπαλλήλων οδήγησε την company σε ένα συμπέρασμα. Η IBM παρατήρησε ότι οι χρήστες Mac είναι πιο παραγωγικοί συγκριτικά με τους χρήστες άλλων υπολογιστών.

Σύμφωνα με την IBM, η χρήση Mac έχει πολλά οφέλη στην εργασία. Η έρευνά της έδειξε ότι υπάρχουν 22% περισσότεροι χρήστες macOS, που υπερβαίνουν τις προσδοκίες στις αξιολογήσεις απόδοσης, σε σύγκριση με τους χρήστες των Windows. Επίσης, οι users Mac κλείνουν περισσότερες συμφωνίες πώλησης υψηλής αξίας (κατά 16% περισσότερο).

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα παραγωγικό περιβάλλον για τους IBMers και να βελτιώσουμε την επαγγελματική τους εμπειρία», δήλωσε ο Fletcher Previn, CIO της IBM. Γι’ αυτό το λόγο η εταιρεία έχει δώσει στους υπαλλήλους τη δυνατότητα να επιλέγουν τις Devices their.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι οι χρήστες Mac της IBM είναι σε καλύτερη θέση από τους υπόλοιπους. Πέρα από την καλύτερη απόδοση, που αναφέραμε παραπάνω, οι χρήστες Mac έχουν λιγότερες πιθανότητες (κατά 17%) να εγκαταλείψουν την IBM σε σχέση με τους υπαλλήλους που χρησιμοποιούν Windows computers. Σήμερα, η εταιρεία έχει 200.000 Mac Devices, που υποστηρίζονται από επτά μόνο μηχανικούς. Αντίθετα, οι 200.000 συσκευές Windows απαιτούν 20 μηχανικούς.

Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Ένας λόγος είναι, ίσως, το γεγονός ότι το macOS είναι πιο εύκολο στη χρήση για τους υπαλλήλους. Επιπλέον, το IT προσωπικό μπορεί πιο εύκολα να διατηρήσει secure τις συσκευές Mac. Η Apple έχει φροντίσει για την απλοποίηση της εμπειρίας διαχείρισης, ώστε να διευκολύνει τους εταιρικούς Clients of.

Η IBM απέδειξε ότι το macOS όχι μόνο δουλεύει αποτελεσματικά σε μια εταιρεία, αλλά μπορεί να φέρει και μεγαλύτερη Productivity και άρα περισσότερα έσοδα. Η δυνατότητα επιλογής συσκευών από τους υπαλλήλους θα μπορούσε, ίσως, να βοηθήσει και άλλες εταιρείες να εξελιχθούν. Ο συνδυασμός macOS και Windows υπολογιστών θα μπορούσε να είναι αρκετά χρήσιμος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS