ΑρχικήgamingΤο παιχνίδι μάχης Project L της Riot έχει επίσημα τον τίτλο 2XKO

Το παιχνίδι μάχης Project L της Riot έχει επίσημα τον τίτλο 2XKO

Η Riot παρείχε μια ενημέρωση για το Project L, το αναμενόμενο spin-off του League of Legends που ανακοίνωσε το 2019, με το παιχνίδι μάχης με τίτλο 2XKO.

Δείτε επίσης: Η αξιολόγηση του Shin Megami Tensei 5: Vengeance στην Κορέα

Riot 2XKO

Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ σημαντικοί για τα παιχνίδια μάχης, με την εμφάνιση των Mortal Kombat 1, Street Fighter 6 και Tekken 8. Και υπάρχει ένας ακόμη υποψήφιος μεγάλος παίκτης που περιμένει στα παρασκήνια, καθώς η Riot ετοιμάζεται να εισέλθει στη μάχη με το 2XKO.

Ο επίσιμος τίτλος του παιχνιδιού σίγουρα δεν ακούγεται και πολύ δελεαστικός, δεν είναι ακριβώς κάτι που θα αποδοθεί εύκολα. Κάποιοι από εκείνους που σχολίασαν σε ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο η Riot έκανε την ανακοίνωση, υπέβαλαν την ιδέα ότι το “Double KO” θα ήταν καλύτερο. Δύσκολο να μη συμφωνήσει κανείς.

Δείτε ακόμα: Splatoon 3 Fresh Season 2024: Φέρνει νέα όπλα και εξοπλισμό

Το όνομα προέρχεται από το format του 2XKO. Είναι ένα παιχνίδι μάχης 2 εναντίον 2 βασισμένο στις ετικέτες, εμπνευσμένο από μια ιδέα που έγινε δημοφιλής από τη σειρά Marvel vs. Capcom. Μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή να προσλάβετε έναν φίλο σας ως συνεργάτη και να αντιμετωπίσετε ένα άλλο δίδυμο. Η Riot αναφέρει επίσης ότι το 2XKO θα διαθέτει απλοποιημένες εντολές και μηχανισμούς για να βοηθήσει τους παίκτες να ξεκινήσουν, αλλά σημειώνει ότι θα υπάρχει “υψηλό επίπεδο βάθους και επιδεξιότητας“.

παιχνίδι μάχης

Στο βίντεο προεπισκόπησης του παιχνιδιού, το 2XKO φαίνεται αρκετά σταθερό. Διακρίνεται από το χαρακτηριστικό επίπεδο λείανσης της Riot με λείες κινήσεις και ξεχωριστή, εντυπωσιακή εμφάνιση για κάθε χαρακτήρα του LoL. Είναι απλά λυπηρό που έχει αυτό το όνομα.

Η Riot σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το 2XKO σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series X/S το 2025. Όπως και με τους άλλους κορυφαίους τίτλους της, το 2XKO θα είναι ένα παιχνίδι free-to-play.

Δείτε επίσης: Elden Ring: Shadow Of The Erdtree: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες

Ο εκδότης θα διοργανώσει παρουσιάσεις σε γεγονότα παιχνιδιών μάχης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ξεκινώντας από το Evo Japan τον Απρίλιο. Η Riot ελπίζει επίσης να διεξάγει run at-home playtests για το 2XKO και μπορείτε να εγγραφείτε στον ιστότοπο του παιχνιδιού.

Πηγή: engadget

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS