ΑρχικήUpdatesGoogle Messages: Σταδιακή κυκλοφορία των Screen Effects

Google Messages: Σταδιακή κυκλοφορία των Screen Effects

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Google ανακοίνωσε ένα δισεκατομμύριο χρήστες RCS, καθώς και πολλές νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Google Messages. Κάποιες από αυτές (π.χ. Photomoji, reaction effects και Voice Moods) έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε κάποιες περιοχές. Τώρα, φαίνεται πως έρχεται σιγά σιγά και η δυνατότητα Screen Effects στο Google Messages (beta channel).

Google Messages Screen Effects

Όταν η Google ανακοίνωσε τα Screen Effects τον Νοέμβριο του 2023, είχε πει: “Με τα Screen Effects, τα μηνύματά σας ζωντανεύουν με ζωηρά animations που θα μεταμορφώσουν τις λέξεις σας σε εκθαμβωτικές οπτικές οθόνες“.  Όταν οι χρήστες πληκτρολογούν ορισμένες λέξεις-κλειδιά ή φράσεις, εμφανίζεται μια κινούμενη εικόνα σε πλήρη οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα.

Δείτε επίσης: Το Google Messages ίσως λάβει ένα νέο χρήσιμο χαρακτηριστικό

Η Google δηλώνει ότι υπάρχουν περισσότερες από 15 λέξεις που μπορούν να εμφανίσουν στην οθόνη τα ιδιαίτερα animations.

Σε αυτό το στάδιο, η διάθεση των Screen Effects στους χρήστες του Google Messages προχωρά αρκετά αργά. Ωστόσο, σύμφωνα με το androidcentral, η δυνατότητα έχει εντοπιστεί σε κάποια τηλέφωνα, οπότε τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες μπορεί να κυκλοφορήσει σε περισσότερους χρήστες.

Τα Screen Effects θα βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη προσθέτοντας ζωντάνια και δημιουργικότητα στην αποστολή μηνυμάτων. Με τη χρήση αυτής της λειτουργίας, τα μηνύματα θα μετατρέπονται σε εντυπωσιακές οπτικές παραστάσεις, προσθέτοντας μια νέα διάσταση στην επικοινωνία.

Δείτε επίσης: Google Messages: Πώς να θέσετε σε σίγαση τις ειδοποιήσεις;

Επιπλέον, τα Screen Effects θα μπορούν να βοηθήσουν έναν χρήστη να εκφραστεί καλύτερα, επιτρέποντάς του να επιλέξει από μια ποικιλία εφέ για να ταιριάξει με τη διάθεση ή τον τόνο του μηνύματός του.

Τέλος, η επικοινωνία θα μπορούσε να γίνει πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα, καθώς οι χρήστες θα μπορούν να πειραματιστούν με διάφορα εφέ και να δουν πώς αυτά μεταμορφώνουν τα μηνύματά τους σε ζωντανές αναπαραστάσεις.

Πέρα, όμως, από τα Screen Effects, ας δούμε και μερικές άλλες δυνατότητες που έχει ανακοινώσει η εταιρεία για το Google Messages:

  • Photomoji: Το Google Ai μπορεί να μετατρέψει αγαπημένες φωτογραφίες σε reactions.
  • Voice Moods: Αυτή η δυνατότητα προσθέτει ένα οπτικό εφέ στα φωνητικά μηνύματα, κάνοντάς τα πιο ενδιαφέροντα.
  • Reaction Effects: Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν διαθέσιμα δέκα δημοφιλή emoji με τα οποία μπορούν να αντιδράσουν οι χρήστες στα μηνύματα των φίλων τους,
  • Custom Bubbles: Με αυτό το χαρακτηριστικό, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το χρώμα των bubbles και το φόντο των συνομιλιών τους.
  • Animated Emoji: προσθέτει οπτικά εφέ στα emoji.
  • Profile: Επιτρέπει την εύκολη αλλαγή του ονόματος και της εικόνας του προφίλ.

Δείτε επίσης: Google Messages: Πώς να στείλετε μηνύματα που εξαφανίζονται

Ορισμένες από αυτές τις δυνατότητες δεν είναι ακόμη ευρέως διαθέσιμες, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.

Πηγή: www.androidcentral.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS