ΑρχικήinetΤο Google Messages ίσως λάβει ένα νέο χρήσιμο χαρακτηριστικό

Το Google Messages ίσως λάβει ένα νέο χρήσιμο χαρακτηριστικό

Το Google Messages είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη δημοτικότητα του RCS (Rich Communication Services) στο Android. Η εφαρμογή λαμβάνει συνεχώς νέες δυνατότητες για να ενισχύσει την ικανοποίηση των χρηστών και τώρα κυκλοφορεί μια φήμη για ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μια εικόνα μαζί με ένα caption.

Google Messages

Ο Leaker AssembleDebug στο X έκανε λόγο για την πιθανή υποστήριξη λεζάντας για πολυμέσα στο RCS στο Google Messages. Ενώ η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι γνωστή, η λειτουργία θα έρθει προφανώς με μια ενημέρωση της εφαρμογής.

Δείτε επίσης: Gοogle Messages: Πώς να θέσετε σε σίγαση τις ειδοποιήσεις;

Προς το παρόν το Google Messages δεν διαθέτει τη δυνατότητα αποστολής εικόνων με λεζάντες (κάτι που επιτρέπουν πολλές άλλες εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Telegram). Αν ισχύει η είδηση για την προσθήκη της δυνατότητας, το Google Messages θα δείξει ότι ακολουθεί πιστά τα trends και ότι δεν υστερεί από τις άλλες εφαρμογές.

Αυτήν τη στιγμή, η κοινή χρήση πολλών εικόνων στο Google Messages απαιτεί αποστολή ξεχωριστών μηνυμάτων για πρόσθετες πληροφορίες, κάτι που δεν είναι πολύ βολικό. Η φημολογούμενη λειτουργία με εικόνες και captions θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για τους χρήστες.

Δείτε επίσης: Google Messages: Πώς να στείλετε μηνύματα που εξαφανίζονται

Επιπλέον, αυτή η βελτίωση θα μπορούσε να επιταχύνει το μεγάλο σχέδιο της Google να κάνει το RCS το βασικό πρωτόκολλο ανταλλαγής μηνυμάτων. Το RCS, με την παράδοση σε πραγματικό χρόνο, τις αναφορές ανάγνωσης και τα προνόμια ομαδικής συνομιλίας βρίσκεται πάνω από τα παραδοσιακά μηνύματα SMS/MMS.

Δείτε επίσης: Πώς να συνδέσετε το Gοogle Messages στο τηλέφωνό σας με έναν υπολογιστή

Γενικά, το Google Messages είναι μια εύχρηστη και απλή εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων και έρχεται προεγκατεστημένη στα περισσότερα Android τηλέφωνα.

Με την υποστήριξη για το πρωτόκολλο RCS, το Google Messages παρέχει πλούσια λειτουργικότητα συνομιλίας, όπως η αποστολή και η λήψη φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης, τα βίντεο, τα αρχεία ήχου και τα αρχεία δεδομένων. Επιπλέον, το Google Messages υποστηρίζει την αποστολή και τη λήψη μηνυμάτων από τον υπολογιστή σας, επιτρέποντας στους χρήστες να συνεχίσουν τις συνομιλίες τους από οποιαδήποτε συσκευή.

Με τη νέα δυνατότητα, μπορούμε να δούμε ότι η Google ενδιαφέρεται να βελτιώσει την εφαρμογή και να κάνει τη ζωή των χρηστών ακόμα πιο εύκολη!

Πηγή: www.phonearena.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS