ΑρχικήHow ToGoogle Messages: Πώς να θέσετε σε σίγαση τις ειδοποιήσεις;

Google Messages: Πώς να θέσετε σε σίγαση τις ειδοποιήσεις;

Google Messages σίγαση ειδοποιήσεις

Το Google Messages είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων, γι’ αυτό προσφέρει διάφορες δυνατότητες στους χρήστες του για να τους κρατά ικανοποιημένους. Για παράδειγμα, τους δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουν τις ειδοποιήσεις τους και έτσι μπορούν να αποφασίσουν να βάλουν σε σίγαση τις ειδοποιήσεις των μηνυμάτων τους για να μην ενοχλούνται όλες τις στιγμές της ημέρας. Στον παρακάτω οδηγό, μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να βάλετε σε σίγαση τις ειδοποιήσεις στο Google Messages.

Δείτε επίσης: Google Messages: Πώς να στείλετε μηνύματα που εξαφανίζονται

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Google Messages στην Android συσκευή σας
  • Βρείτε τη συνομιλία (ατομική ή ομαδική συνομιλία) που θέλετε να βάλετε σε σίγαση
  • Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης συνομιλίας, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κάθετες κουκκίδες.
  • Εάν πρόκειται για ομαδική συνομιλία, επιλέξτε “Group details“. Για μεμονωμένες συνομιλίες, επιλέξτε “Details“.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε “Notifications
  • Αφού πατήσετε την επιλογή “Notifications“, βρείτε την επιλογή “Silent“. Πατώντας αυτή την επιλογή, δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω ήχου ή δόνησης για νέα μηνύματα σε αυτήν τη συνομιλία στο Google Messages

Δείτε επίσης: Πώς να συνδέσετε το Google Messages στο τηλέφωνό σας με έναν υπολογιστή

Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε και κάποιες έξτρα προσαρμογές για τη σίγαση στις ειδοποιήσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε “Σίγαση για 1 ώρα”, “Σίγαση για 8 ώρες” ή “Σίγαση για 2 ημέρες” (Mute) αντί για μόνιμη “Σίγαση” (Silent).

Συνέπειες σίγασης ειδοποιήσεων

Η πρώτη και πιο άμεση συνέπεια της σίγασης των ειδοποιήσεων στο Gοogle Messages είναι η μη διακοπή σημαντικών εργασιών. Δεν θα λαμβάνετε πλέον ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα, επομένως δεν θα διακόπτετε την εργασία σας ή άλλες δραστηριότητες.

Δείτε επίσης: Google Messages: Πώς να ενεργοποιήσετε και απενεργοποιήσετε τις συνομιλίες RCS

Ωστόσο, αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ότι μπορεί να χάσετε ένα σημαντικό μήνυμα, εκτός εάν ελέγχετε τακτικά την εφαρμογή Google Messages. Η σίγαση των ειδοποιήσεων μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σας να ανταποκρίνεστε έγκαιρα σε μηνύματα. Αν δεν γνωρίζετε ότι έχετε λάβει ένα μήνυμα, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να απαντήσετε, πράγμα που μπορεί να είναι πρόβλημα σε επείγουσες καταστάσεις ή σε σημαντικές επαγγελματικές συνομιλίες.

Πηγή: www.gadgetsnow.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS