ΑρχικήUpdatesAndroid Auto: Ένα βήμα προς μια πιο ασφαλή οδήγηση

Android Auto: Ένα βήμα προς μια πιο ασφαλή οδήγηση

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση APK Insight αποκαλύφθηκε ότι η Google ετοιμάζεται να προσθέσει μια νέα δυνατότητα στο Android Auto.

android auto

Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να μειώσει τις διασπάσεις κατά την οδήγηση και επιτρέπει στο Google Assistant να παρέχει συνοπτικές περιλήψεις των “απασχολημένων συνομιλιών”, αντί να διαβάζει δυνατά όλα τα μηνύματα. Αναμένεται να συνοψίζονται μηνύματα SMS και συνομιλίες RCS μέσω της εφαρμογής Google Messages.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy: Προβλήματα Android Auto μετά την ενημέρωση One UI 6;

Σύνοψη με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Η δυνατότητα σύνοψης βασίζεται στην τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης (AI). Αυτό σημαίνει πως ενδέχεται να υπάρχουν ανακρίβειες στις περιλήψεις. Κατά την εγκατάσταση, η Google προειδοποιεί τους χρήστες για τυχόν σφάλματα. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν αυτήν τη λειτουργία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους στις Ρυθμίσεις του Android Auto.

Αυτή η νέα επιλογή ανακαλύφθηκε ενσωματωμένη στην έκδοση 14.52 της Google, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε έκδοση beta. Παρόλα αυτά, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η Google προσφέρει ήδη παρόμοιες δυνατότητες σύνοψης σε άλλα προϊόντα, όπως η λειτουργία ανακεφαλαίωσης του Google Chat για το Spaces.

Δείτε επίσης: Το Google AI Ενισχύει το “Search Bar” και το Lens

android auto

Η ανάπτυξη αυτής της δυνατότητας αναδεικνύει τη δέσμευση της Google να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών, αξιοποιώντας την τεχνολογία AI. Με τη σύνοψη πολυάσχολων συνομιλιών και μηνυμάτων κατά την οδήγηση, η λειτουργία αυτή αποσκοπεί στην επίλυση του προβλήματος των συνεχών ειδοποιήσεων μηνυμάτων, τη μείωση των διασπάσεων στην οδήγηση και την προώθηση ασφαλέστερων πρακτικών οδήγησης.

Πηγή: bnnbreaking.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS