ΑρχικήUpdatesiOS 17.4: Νέα δυνατότητα «Virtual Card Number» στο Apple Cash

iOS 17.4: Νέα δυνατότητα «Virtual Card Number» στο Apple Cash

Η νέα έκδοση iOS 17.4, που είναι προς το παρόν διαθέσιμη για τους δοκιμαστές beta, φαίνεται να περιλαμβάνει μια σημαντική αλλαγή για τους χρήστες του Apple Cash. Σύμφωνα με αναφορές στο Reddit, τώρα οι χρήστες του Apple Cash έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν έναν εικονικό αριθμό κάρτας «Virtual Card Number» που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές όταν δεν είναι διαθέσιμη η επιλογή Apple Pay online.

virtual card number

Διαβάστε επίσης: iOS 18: Το μεγαλύτερο software update στην ιστορία του iPhone;

Το Apple Cash είναι η προπληρωμένη χρεωστική κάρτα της Apple που οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά μέσω του Apple Pay, χωρίς να απαιτείται οποιοσδήποτε αριθμός κάρτας. Επιπλέον, τα χρήματα σε μια κάρτα Apple Cash μπορούν να αποσταλούν σε φίλους και συγγενείς, να μεταφερθούν σε τραπεζικό λογαριασμό ή να πιστωθούν στο υπόλοιπο της κάρτας Apple.

Με την κυκλοφορία του iOS 17.4, η Apple προσφέρει στους χρήστες του Apple Cash έναν ολοκαίνουργιο τρόπο για να δαπανούν τα υπόλοιπά τους, ακόμα και όταν το Apple Pay δεν είναι διαθέσιμο. Ένα νέο αναδυόμενο μήνυμα στην εφαρμογή Πορτοφόλι εμφανίζεται για να ενημερώνει τους χρήστες:

Αφού επιλέξετε να ρυθμίσετε τον αριθμό της Virtual Card, μπορείτε να προβάλετε τον αριθμό της κάρτας, να δημιουργήσετε νέους αριθμούς και κωδικούς ασφαλείας, καθώς και πολλά άλλα. Αυτή η λειτουργία παρέχεται τόσο για την πιστωτική κάρτα Apple Card όσο και για τη χρεωστική κάρτα Apple Cash, παρέχοντας ένα ευέλικτο εργαλείο για τη διαχείριση των πληρωμών σας.

17.4 virtual card number

Η νέα Apple Cash virtual card number φαίνεται να είναι διαθέσιμη στους δοκιμαστές beta του iOS 17.4 αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να μην είναι ακόμη προσβάσιμη για όλους τους λογαριασμούς Apple Cash.

Το iOS 17.4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό στις αρχές του Μαρτίου.

Δείτε περισσότερα: Apple: Νέα λειτουργία μεταγραφής Podcast στο iOS 17.4

Πηγή: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS