ΑρχικήgamingΤο Πολυαναμενόμενο 1.6 Update του Stardew Valley Πλησιάζει

Το Πολυαναμενόμενο 1.6 Update του Stardew Valley Πλησιάζει

Ετοιμαστείτε για το μεγάλο βήμα στο Stardew Valley! Το 1.6 update φέρνει νέα, ανανεωμένα χαρακτηριστικά που θα σας ενθουσιάσουν.

Ετοιμαστείτε για το μεγάλο βήμα στο Stardew Valley! Το 1.6 update φέρνει νέα, ανανεωμένα χαρακτηριστικά που θα σας ενθουσιάσουν.


Η ενημέρωση 1.6 του Stardew Valley είναι σχεδόν έτοιμη, με τον προγραμματιστή Eric Barone να δηλώνει ότι “έχει τελειώσει με την προσθήκη σημαντικού νέου περιεχομένου σε αυτήν τη φάση.” Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην “φάση επιδιόρθωσης σφαλμάτων και λειτουργικής βελτίωσης“. Όταν κυκλοφορήσει, θα αποτελεί την πρώτη μεγάλη ενημέρωση του Stardew Valley μετά από περίπου τρία χρόνια.

Δείτε επίσης: To Horizon Forbidden West Complete Edition Έρχεται στα PC τον Μάρτιο

“Η 1.6 κατέληξε να είναι λίγο μεγαλύτερη σε εύρος από ό,τι είχε αρχικά σχεδιαστεί,” έγραψε ο Barone στο Twitter χθες. “Έχω τελειώσει με την προσθήκη σημαντικού νέου περιεχομένου, ωστόσο, και τώρα βρίσκεται σε φάση επιδιόρθωσης σφαλμάτων και λειτουργικής βελτίωσης μέχρι να είναι έτοιμο για κυκλοφορία. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε όλους να το παίζουν!”

Η Ενημέρωση 1.5 κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020, με τον Barone να ξεκινά στη συνέχεια τη δουλειά σε ένα εντελώς νέο παιχνίδι, το χειμωνιάτικο και περισσότερο επικεντρωμένο στον πολεμιστή Haunted Chocolatier. Στράφηκε στην Ενημέρωση 1.6 τον περασμένο Απρίλιο, με σκοπό να επικεντρωθεί σε αλλαγές για τους δημιουργούς mods.

Η ενημέρωση έχει φυσικά διογκωθεί από εκεί, όπως συνήθως συμβαίνει με τις ενημερώσεις του Barone. Αναμένεται να προσθέσει πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως παιχνίδι με οκτώ παίκτες, πάνω από 100 νέες γραμμές διαλόγου, ένα νέο φεστιβάλ και πολλά άλλα. Τελευταία, ο Barone δήλωσε ότι βρίσκεται σε “(αυτο-επιβαλλόμενη) ακραία φάση crunch” για να ολοκληρώσει την ενημέρωση.

Δείτε ακόμα: Συνεργασία Blizzard και EFG: Ανακοινώνεται η Overwatch Champions Series

Ο Barone έχει επίσης πει ότι, ενώ είναι δύσκολο να συγκριθεί το μέγεθος της ενημέρωσης με αυτήν της 1.5, προτείνει το παιχνίδι σε ένα νέο αρχείο αποθήκευσης. “Θα είναι εντάξει να παίξετε με ένα παλιό αρχείο, αλλά θα πρότεινα πιθανότατα ένα νέο αρχείο αποθήκευσης απλά για να βιώσετε τα πάντα στα πλαίσια του, διαφορετικά θα ξεκλειδώσετε πολλά πράγματα αμέσως όταν φορτώσετε το παλιό αρχείο σας,” έγραψε στο Twitter. “Ποτέ δεν έχω δαπανήσει σοβαρό χρόνο στο Stardew Valley, αλλά είναι χαρά να γράφω για ένα παιχνίδι που αγαπάνε οι παίκτες του και συνεχίζει να υποστηρίζεται από τον αφοσιωμένο του προγραμματιστή.”

Πηγή πληροφοριών: rockpapershotgun.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS