ΑρχικήgamingΗ Sony απαιτεί το rebranding του Bloodborne Kart

Η Sony απαιτεί το rebranding του Bloodborne Kart

Bloodborne Kart Sony

Η Sony ήρθε σε επαφή με την developer του indie παιχνιδιού Bloodborne Kart, Lillith Walther, και την αναγκάζει να αλλάξει το όνομα του παιχνιδιού προκειμένου να διακόψει οποιαδήποτε επίσημη σύνδεση με το IP.

Η developer αναφέρει ότι “ήταν αναμενόμενο”.

Δείτε επίσης: To Horizon Forbidden West Complete Edition Έρχεται στα PC τον Μάρτιο

Λίγα λόγια για τα Indie παιχνίδια

Το “indie” είναι συντόμευση για τη λέξη “independent” στα αγγλικά, που σημαίνει ανεξάρτητος. Έτσι, ένα “indie παιχνίδι” αναφέρεται σε ένα παιχνίδι που έχει δημιουργηθεί από ανεξάρτητους δημιουργούς ή μικρές ομάδες ανάπτυξης παιχνιδιών, χωρίς την άμεση συμμετοχή ή εκδότη από μεγάλες εταιρείες.

Τα indie παιχνίδια διακρίνονται συχνά από τη δημιουργική ελευθερία που έχουν οι δημιουργοί τους, καθώς και από το γεγονός ότι συχνά αναπτύσσονται με περιορισμένα χρηματοδοτικά μέσα. Αυτό επιτρέπει στους δημιουργούς να πειραματίζονται περισσότερο με πρωτότυπες ιδέες και δημιουργικές συνεισφορές.

Η ανάπτυξη indie παιχνιδιών έχει γίνει πιο εφικτή και προσιτή λόγω της αύξησης των ψηφιακών πλατφορμών διανομής, όπως το Steam, το PlayStation Network, το Xbox Live και άλλες, που επιτρέπουν στους δημιουργούς να φτάσουν σε ένα ευρύτερο κοινό χωρίς την ανάγκη για κατανομή από καταστήματα ή μεγάλους εκδότες.

Δείτε επίσης: Xbox: Θα μπορείτε πλέον να παίζετε remotely με χειριστήρια αφής

Αποκαλύφθηκε σε ένα νέο Upload στο YouTube, όπου αναφέρεται ότι η ομάδα αναγκάζεται απο την Sony να “ξεπλύνει το όνομα και το brand από ό,τι προηγουμένως γνωρίζαμε ως Bloodborne Kart”, κάτι που προκαλεί μια “σύντομη καθυστέρηση” πέραν της προηγουμένως ανακοινωμένης ημερομηνίας κυκλοφορίας στις 31 Ιανουαρίου 2024 για PC.

Παρά το αναπόφευκτο πρόβλημα, η ομάδα βλέπει τη θετική πλευρά, αναφέροντας: “Η ιδέα του να έχουμε πλήρη δημιουργικό έλεγχο είναι αρκετά συναρπαστική!” Μια εντελώς νέα ημερομηνία κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί εν καιρώ μετά την αλλαγή ονόματος, που θα το καταστήσει “ελαφρώς διαφορετικό” μετά από τις αναμενόμενες συζητήσεις με τη Sony.

Ενώ τα επίσημα ονόματα Bloodborne θα πρέπει να αντικατασταθούν, δεν ακούγεται ότι το περιεχόμενο θα επηρεαστεί πολύ. Επιβεβαιώθηκε ότι το παιχνίδι καρτ θα περιλαμβάνει 12 αναβάτες, 16 πίστες, μια εκστρατεία για τον ενιαίο παίκτη και μερικές πολλαπλές λειτουργίες παιχνιδιού. Δεν θα αγωνίζεστε πλέον στο Yharnam, αλλά ίσως σε ένα μέρος που μοιάζει και ακούγεται πολύ με αυτό.

Πηγή: pushsquare.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS