ΑρχικήUpdatesΗ Apple κυκλοφορεί το iOS 17.3 beta 3 μετά την απόσυρση του...

Η Apple κυκλοφορεί το iOS 17.3 beta 3 μετά την απόσυρση του beta 2

Μετά το απότυχημένο βήμα με τη beta 2, η Apple επανέρχεται με το iOS 17.3 beta 3, επιδιορθώνοντας και προσθέτοντας καινοτόμες λειτουργίες.

Μετά το απότυχημένο βήμα με τη beta 2, η Apple επανέρχεται με το iOS 17.3 beta 3, επιδιορθώνοντας και προσθέτοντας καινοτόμες λειτουργίες.

Η έκδοση iOS 17.3 beta 3 κυκλοφόρησε για τους προγραμματιστές. Το προ-κυκλοφορία λογισμικό ακολουθεί την ατυχή έκδοση iOS 17.3 beta 2, η οποία προκάλεσε κάποια iPhones να μην λειτουργούν σωστά κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Για τους χρήστες iPhone, η ενημέρωση περιλαμβάνει προστασία από κλοπή συσκευής.

Επιπλέον, η Apple δοκιμάζει τις beta εκδόσεις αυτών των λογισμικών με τους προγραμματιστές:

  • macOS Sonoma 14.3
  • tvOS 17.3
  • watchOS 10.3

Δείτε επίσης: Apple: Απέσυρε το iOS 17.3 Beta 2 λόγω προβλημάτων με boot loop

Όσον αφορά το visionOS, η Apple δέχεται προπαραγγελίες την επόμενη εβδομάδα και κυκλοφορεί το Apple Vision Pro στις 2 Φεβρουαρίου. Η Apple παρουσίασε τον χώρο του χρήστη (spatial) υπολογιστικό κράνος της τον Ιούνιο, μπροστά από μια υποσχεθείσα κυκλοφορία στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του 2024.

Η νέα έκδοση για τους προγραμματιστές φαίνεται να έρχεται ως απάντηση στα προβλήματα που παρουσίασε η προηγούμενη έκδοση iOS 17.3 beta 2, η οποία είχε προκαλέσει προβλήματα ανεμπόδιστης εγκατάστασης και ανεπιθύμητης απόδοσης σε ορισμένα iPhones. Η ενημέρωση αυτή περιλαμβάνει, επίσης, την Stolen Device Protection για τους χρήστες iPhone.

Δείτε ακόμα: Νέα αναβάθμιση στην οθόνη των μοντέλων Samsung Galaxy S24

Συγχρόνως, η Apple δοκιμάζει προ-κυκλοφορία εκδόσεων και για άλλα λειτουργικά της συστήματα, όπως το macOS Sonoma 14.3, το tvOS 17.3, και το watchOS 10.3. Όσον αφορά το visionOS, η εταιρεία ετοιμάζεται να δεχθεί προπαραγγελίες την επόμενη εβδομάδα, με την επίσημη κυκλοφορία του Apple Vision Pro προγραμματισμένη για τις 2 Φεβρουαρίου. Η επίσημη ανακοίνωση του χώρου του χρήστη έγινε τον Ιούνιο, και η εταιρεία υποσχέθηκε μια πρώιμη κυκλοφορία στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τις αρχές του 2024. Θα παρακολουθήσουμε την κάλυψη μας και θα σας ενημερώσουμε για τα τελευταία νέα και χαρακτηριστικά καθώς εξερευνούμε τις νέες εκδόσεις.

Θα ενημερώσουμε την κάλυψή μας καθώς εξετάζουμε τις νέες εκδόσεις και εντοπίζουμε τα νέα χαρακτηριστικά.

Πηγή πληροφοριών: https://9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS