ΑρχικήgamingΟ Masahiro Sakurai υπόσχεται νέες εμπειρίες και ανατρεπτικά gameplay

Ο Masahiro Sakurai υπόσχεται νέες εμπειρίες και ανατρεπτικά gameplay

“Στον κόσμο των video games, ο Masahiro Sakurai σκιαγραφεί ένα παράθυρο στο μέλλον, υποσχόμενος νέες εμπειρίες και ανατρεπτικά gameplay.

"Στον κόσμο των video games, ο Masahiro Sakurai σκιαγραφεί ένα παράθυρο στο μέλλον, υποσχόμενος νέες εμπειρίες και ανατρεπτικά gameplay.

Έχει υπάρξει αρκετή ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το μέλλον του θρυλικού δημιουργού βιντεοπαιχνιδιών και δημιουργού του Smash Bros., Masahiro Sakurai, με ορισμένες φήμες που υποστηρίζουν ότι ενδέχεται να αποσυρθεί από το χώρο της δημιουργίας παιχνιδιών. Αυτό έχει συζητηθεί ακόμη και από τον ίδιο τον Σακουράι σε προηγούμενες δηλώσεις.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση στο κανάλι του στο YouTube, ο Sakurai σημειώνει σύντομα ότι “εξακολουθεί να ασχολείται με τη δημιουργία παιχνιδιών προς το παρόν”. Συμπληρώνει πως, πέραν της δημιουργίας παιχνιδιών, αφιερώνεται επίσης στη δημιουργία του καναλιού του στο YouTube.

Δείτε επίσης: Ακύρωση του The Last of Us Online

Αυτή η δήλωση προέκυψε μετά από μια σύντομη συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών αποσύρονται από το κοινό φως και, κατά καιρούς, αναζητούν μια αλλαγή του ρυθμού τους, ή ακόμη και τη μετάβαση σε εντελώς νέες βιομηχανίες.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η πιο πρόσφατη ενημέρωση από τον Sakurai δεν διασφαλίζει απαραίτητα επερχόμενα έργα, επομένως, θα ήταν λογικό να μην υπερβάλλουμε στις προσδοκίες μας.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, υποδείχθηκε ότι ο Sakurai ήταν “ημισυνταξιούχος” μετά την ολοκλήρωση των DLC του Super Smash Bros. Ultimate. Ωστόσο, ανέφερε το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους πως δεν μπορεί να φανταστεί έναν ενδεχόμενο νέο τίτλο Smash χωρίς τη συμμετοχή του.

Υπάρχει σημαντική ανησυχία και περιέργεια σχετικά με το μέλλον του Masahiro Sakurai, του δημιουργού του Smash Bros., καθώς πολλοί έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο της απόσυρσής του από τη δημιουργία παιχνιδιών. Το ίδιο το στελέχος έχει αναφερθεί σε προηγούμενες δηλώσεις, προσθέτοντας μυστηριώδες χαρακτήρα στη συζήτηση για το μέλλον του.

Δείτε ακόμα: 2023: Τα video games με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google

Ο Sakurai επιβεβαίωσε ότι παραμένει δραστήριος στο χώρο της δημιουργίας, δηλώνοντας: “Όσον αφορά εμένα, εξακολουθώ να δημιουργώ παιχνίδια προς το παρόν, αλλά φτιάχνω επίσης αυτό το κανάλι στο YouTube.” Αν και δεν αποκάλυψε απευθείας τα επόμενά του εγχειρήματα, η δήλωσή του διατηρεί τον αγωνιώδη αντίλογο για το τι μπορεί να ακολουθήσει.

Η συζήτηση γύρω από τον Σακουράι εντείνεται μετά την υπόδειξη περί “ημισύνταξης” που έγινε μετά την ολοκλήρωση των DLC του Super Smash Bros. Ultimate πέρυσι το Δεκέμβριο. Παρ’ όλα αυτά, η αγάπη και η αφοσίωσή του προς τη σειρά Smash προκαλούν αναρίθμητες ερωτήσεις για το πιθανό μέλλον της.

Πηγή πληροφοριών: https://www.nintendolife.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS