ΑρχικήgamingMario Kart 8: Αναβάθμιση με Booster Course Pass Wave 6 (Δείτε το...

Mario Kart 8: Αναβάθμιση με Booster Course Pass Wave 6 (Δείτε το trailer)

Στις 9 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμο το Booster Course Pass Wave 6 του Mario Kart 8 και θα απευθύνεται στους οπαδούς της Rosalina και του Wii.

Mario Kart 8 Booster Pass Wave 6

Η Nintendo δημοσίευσε ένα trailer στο κανάλι της στο YouTube την 1η Νοεμβρίου, το οποίο αποκάλυψε τα περιεχόμενα του Booster Course Pass Wave 6, που θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου. Ως μέρος του πακέτου Booster Course Pass Wave 6 $25 (~23.50€), περιλαμβάνονται οκτώ κομμάτια που εκτείνονται σε κυκλοφορίες από το Mario Kart Double Dash στο Mario Kart Wii. Μαζί με τις οκτώ νέες σειρές, υπάρχουν επίσης οκτώ νέοι χαρακτήρες που συμμετέχουν στο παιχνίδι, μεταξύ των οποίων οι Birdo, Diddy και Funky Kong, η Peachette και η Pauline (ο πρώτος έρωτας του Mario και η τραγουδίστρια των Donkey Band).

Διαβάστε ακόμη: Super Mario RPG στο Nintendo Switch – Δείτε το πεντάλεπτο trailer

Οι τελικές αναβαθμίσμεις είναι ιδιαίτερες, με την επαναφορά της πίστας “Daisy Circuit” και “Rainbow Road” από το Mario Kart Wii και το Rosalina’s Ice World από το Mario Kart 7 για το Nintendo 3DS, που πρόσφατα προστέθηκε στο Mario Kart Tour.

Οι χρήστες εκδηλώνουν έντονη αφοσίωση τόσο στο X (Twitter) όσο και στο YouTube.

“Δεν περίμενα το Rosalina’s Ice World, Cool”, έγραψε ο χρήστης j.corbygaming2693 στην ενότητα σχολίων του βίντεο της Nintendo στο YouTube. “Επιπλέον, πόσο υπέροχο είναι το τελικό σύνολο των κομματιών!!”

“Θεέ μου, δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο ευτυχής είμαι που βλέπω το Rainbow Road από το Mario Kart Wii”, ανέφερε ο χρήστης AstraledaMusic στο YouTube. “Είναι απίστευτο και η μουσική είναι εξαιρετική. Έκρηξη νοσταλγίας και χαράς”.

“Είμαι τόσο ευτυχής που υπάρχει τόση αγάπη για το Mario Kart Wii σε αυτό το DLC”, δήλωσε ο χρήστης TheGoldSmith στα σχόλια του YouTube. “Με κάνει να νιώθω ξανά σαν παιδί!”

Δείτε το trailer:

Διαβάστε σχετικά: Κλείνει το “Twitch App” στο Nintendo Switch;

Με την ολοκλήρωση των DLC του Mario Kart 8 Deluxe, το Booster Course Pass Wave 6 περιλαμβάνει πλέον συνολικά 48 πίστες από την ιστορία της σειράς. Το πάσο κοστίζει 25$ (~23.50€) ως αυτόνομη αγορά και περιλαμβάνεται επίσης στην τιμή μιας συνδρομής στο Nintendo Switch Online.

Πηγή: kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS