ΑρχικήGamingSuper Mario RPG στο Nintendo Switch - Δείτε το πεντάλεπτο trailer

Super Mario RPG στο Nintendo Switch – Δείτε το πεντάλεπτο trailer

Σε περίπτωση που σας έχει διαφύγει και δεν το γνωρίζετε, το Super Mario RPG θα επιστρέψει αυτό το μήνα, στις 17 Νοεμβρίου σε Nintendo Switch.

Super Mario RPG στο Nintendo Switch

Η ανανεωμένη έκδοση θα περιλαμβάνει βελτιωμένα γραφικά, κινηματογραφικές ταινίες και νέα μουσική διασκευασμένη ειδικά για αυτή. Προκειμένου να προκαλέσει ακόμη περισσότερο ενθουσιασμό, η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο πεντάλεπτο trailer προεπισκόπησης.

Το νέο trailer είναι εντυπωσιακό και αποκαλύπτει τα βελτιωμένα γραφικά και τη νέα μουσική που έχει προστεθεί. Επιπλέον, παρουσιάζει ενδιαφέρουσες σκηνές από την ιστορία του παιχνιδιού, προσφέροντάς μας μια εικόνα για το τι ακριβώς περιμένουμε στην επανέκδοση.

Παρότι είναι μόνο στα Ιαπωνικά (προς το παρόν), η Nintendo πιθανότατα θα κυκλοφορήσει είτε το ίδιο trailer είτε κάτι παρόμοιο στο εγγύς μέλλον. Αυτή η προεπισκόπηση παρέχει μια λεπτομερή ανάλυση της μάχης, παρουσιάζει εντυπωσιακές κινηματογραφικές σκηνές και περιλαμβάνει διασκεδαστικά μίνι παιχνίδια στα οποία έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε.

Λοιπόν, θα ξαναπαίξετε το αξέχαστο Super Mario RPG όταν επιστρέψει αυτό το μήνα;

Δείτε περισσότερα: Super Mario Bros Wonder: Ένα side-scrolling της νέας εποχής

Πηγή: nintendolife.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS