ΑρχικήUpdatesGoogle: Διορθώνει το Fitbit μετά από αποδοκιμασίες χρηστών

Google: Διορθώνει το Fitbit μετά από αποδοκιμασίες χρηστών

Το Fitbit έχει υποστεί αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατου ανασχεδιασμού της εφαρμογής, αφότου την ανέλαβε η Google.

google fitbit

Ο στόχος ήταν να βελτιωθεί η εμπειρία των χρηστών με μια πιο απλοποιημένη διάταξη που περιλαμβάνει τρεις καρτέλες. Αυτό επιτρέπει ευκολότερη πλοήγηση και πρόσβαση σε περιεχόμενο σχετικό με την υγεία και τη φυσική κατάσταση. Ωστόσο, ο επανασχεδιασμός δεν προχώρησε όπως είχε προγραμματιστεί. Πολλοί χρήστες της Fitbit απογοητεύτηκαν όταν αντίκρισαν, ότι η λειτουργία “Steps”, που παρακολουθεί την επίτευξη στόχων βημάτων για συνεχόμενες ημέρες, είχε εξαφανιστεί από την εφαρμογή. Επιπλέον, η ένδειξη της στάθμης της μπαταρίας που βρισκόταν στην καρτέλα “Σήμερα” εξαφανίστηκε. Ανταποκρινόμενη στα σχόλια των χρηστών, η Google επαναφέρει αυτές τις λειτουργίες.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε μέσω μιας σελίδας, ότι το Steps streak θα επιστρέψει στην έκδοση της εφαρμογής Fitbit για iOS και θα κάνει επίσης το ντεμπούτο του στο Android. Και μην ανησυχείτε για το αν θα χάσετε την πρόοδό σας, όλα τα προηγούμενα βήματα σας θα μετρήσουν στο σερί σας. Επιπλέον, η εταιρεία εμπλουτίζει την εφαρμογή με κινούμενα σχέδια εορτασμού, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση στην επίτευξη των στόχων σας.

Δείτε περισσότερα: Η ριζικά επανασχεδιασμένη εφαρμογή του Fitbit είναι έτοιμη για δημόσια κατανάλωση

Οι χρήστες του Fitbit μπορούν να ανακουφιστούν, καθώς η εταιρεία αντιλαμβάνεται την απογοήτευση που προκλήθηκε από την αφαίρεση του δείκτη στάθμης μπαταρίας. Αυτή η χρήσιμη λειτουργία, που επέτρεπε στους χρήστες να ελέγχουν γρήγορα την κατάσταση της μπαταρίας της συσκευής τους, θα επιστρέψει σύντομα στο αγαπημένο σας Fitbit smartwatch.

Ο νέος σχεδιασμός της έχει συνδυάσει στοιχεία της σχεδίασης Material You της Google, με στόχο να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη με μια πιο μοντέρνα αισθητική. Παρόλα αυτά, ορισμένοι χρήστες δεν ήταν ικανοποιημένοι με την ανανεωμένη εμφάνιση, καθώς θεώρησαν ότι κάποια στοιχεία έγιναν λιγότερο ευανάγνωστα, με αυξημένη απόσταση και περίεργη διάταξη. Η Google έχει λάβει υπόψη αυτές τις ανησυχίες και εργάζεται για βελτιώσεις στον κύριο πίνακα ελέγχου της εφαρμογής. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προτίθεται να επανεξετάσει την απόσταση και τη διάταξη, προκειμένου να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών.

Η νέα προσαρμοσμένη δυνατότητα εστίασης της εφαρμογής έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες να δίνουν προτεραιότητα στους υγειονομικούς τους στόχους, επισημαίνοντας σχετικές μετρήσεις. Για παράδειγμα, αν στοχεύετε σε έναν απολαυστικό ύπνο, η εφαρμογή θα παρέχει στατιστικά για την ποιότητα του ύπνου, τις δραστηριότητες ενσυνείδητης προσέγγισης και την διάρκεια κάθε φάσης του ύπνου. Έτσι, θα μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Επίσης η Google επιτρέπει πλεόν στους χρήστες να δημιουργούν εστίες προσαρμοσμένες ακριβώς στις ανάγκες τους.

Google Fitbit

Φαίνεται, ότι η Google αναγνωρίζει την απογοήτευση που προκάλεσε η έλλειψη σκοτεινής λειτουργίας στην εφαρμογή, για όσους προτιμούν μια οθόνη με πιο χαμηλό φωτισμό. Η εταιρεία δεσμεύεται να ενσωματώσει αυτή την πολυαναμενόμενη λειτουργία που καθυστερούσε εδώ και πολύ καιρό. Αυτή η ενέργεια αποδεικνύει τη δέσμευση της Google να ακούει τους χρήστες της, παρά το γεγονός ότι πέρσι προκάλεσε αβεβαιότητα στους ιδιοκτήτες του Fitbit.

Διαβάστε επίσης: Η εφαρμογή Fitbit θα αποκτήσει βελτιωμένη εμφάνιση

Πηγή: androidpolice.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS