ΑρχικήinetTesla: Οι παραδόσεις του Cybertruck ξεκινούν τον Νοέμβριο

Tesla: Οι παραδόσεις του Cybertruck ξεκινούν τον Νοέμβριο

Η Tesla ανακοίνωσε ότι οι παραδόσεις του πολυαναμενόμενου Cybertruck θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο και μάλιστα ισχυρίζεται ότι έχει ήδη αναπτύξει παραγωγική ικανότητα για 125.000 trucks ετησίως.

Tesla Cybertruck παραγωγή παραδόσεις

Η εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων του Elon Musk έχει πλέον επιβεβαιώσει ότι η εκδήλωση παράδοσης θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου.

Η Tesla δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2023 και όπως ήταν αναμενόμενο, μίλησε για το Cybertruck, για το οποίο έχει γίνει λόγος τα τελευταία χρόνια.

Στην τριμηνιαία παρουσίαση, η Tesla ανέφερε ότι η “πιλοτική παραγωγή” του Cybertruck έχει ξεκινήσει:

Στο Gigafactory Texas, ξεκινήσαμε την πιλοτική παραγωγή του Cybertruck, το οποίο παραμένει σε καλό δρόμο για τις αρχικές παραδόσεις φέτος”.

Δείτε επίσης: Τesla: Υπάλληλοι στη Σουηδία απειλούν με απεργία

Αν και αυτό δεν περιλαμβάνει νέες πληροφορίες, στις φωτογραφίες της παρουσίασης η Tesla πρόσθεσε ένα σχόλιο που επιβεβαίωσε ότι “οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο του 2023″.

Προηγουμένως, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Elon Musk, είχε πει ότι η Tesla στόχευε να ξεκινήσει τις παραδόσεις στο τέλος του τρίτου τριμήνου, το οποίο έληξε τον περασμένο μήνα.

Επίσης, η δημοφιλής εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων ενημέρωσε το “annual vehicle capacity” και πρόσθεσε capacity για το Cybertruck για πρώτη φορά.

Δείτε επίσης: Tesla: Ανακαλεί περισσότερα από 54.000 Model X για ενημέρωση λογισμικού

Παραδόξως, η Tesla διεκδικεί ήδη capacity “πάνω από 125.000 Cybertrucks” στο Gigafactory Texas.

Η ανακοίνωση για τις παραδόσεις Νοεμβρίου είναι θετική για τους θαυμαστές και τους επενδυτές της Tesla, καθώς το Cybertruck είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα projects της εταιρείας μέχρι σήμερα. Το πολυαναμενόμενο αυτό όχημα αναμένεται να αναστατώσει την αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων, τόσο με την εξελιγμένη τεχνολογία του, όσο και με το πανίσχυρο σχεδιασμό του. 

Δείτε επίσης: V4 Superchargers: Η Τesla τους φέρνει στις Ηνωμένες Πολιτείες

Η παραγωγική ικανότητα της Tesla 

Η Tesla υποστηρίζει ότι θα είναι σε θέση να παράγει εκατοντάδες χιλιάδες Cybertrucks κάθε χρόνο. Αυτή η αυξημένη παραγωγική ικανότητα αναμένεται να κάνει τη Tesla έναν ακόμα πιο ισχυρό παίκτη στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων, διευρύνοντας την παγκόσμια παρουσία της και ενισχύοντας την προσπάθειά της για μια πιο βιώσιμη μορφή μετακίνησης. 

Πηγή: electrek.co

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS